Home » Justitie » Interlopul Carolică a stat o noapte în arest!

Interlopul Carolică a stat o noapte în arest!

La trei zile după bătaia din fața unui pub din municipiul Vaslui, în care au fost implicați foști sportivi de performanță, o altă altercație a avut loc la un alt local din oraș, autorul fiind Adrian Croitoru, zis „Carolică”. El s-a luat la ceartă cu administratorul restaurantului Bliss, din municipiul Vaslui, pentru că acesta din urmă a refuzat să pună manele. Carolică l-a lovit pe administrator cu pumnul și a devastat localul, distrugând mai multe bunuri, în valoare de 4.000 de lei.

 La mijlocul săptămânii trecute, Adrian „Carolică” Croitoru s-a luat la ceartă cu administratorul restaurantului Bliss, din municipiul Vaslui, pentru că acesta din urmă a refuzat să pună manele. Carolică l-a lovit pe administrator cu pumnul și a devastat localul, distrugând mai multe bunuri, în valoare de 4.000 de lei.

“În urma activităților de cercetare desfășurate de polițiștii de investigații criminale, a rezultat faptul că între Adrian Croitoru, de 37 ani, din municipiul Vaslui și administratorul localului a avut loc o discuție în contradictoriu, în timpul căreia cel din urmă a fost lovit, iar mai multe bunuri din local au fost distruse. Prejudiciul cauzat pin comiterea infracțiunii de distrugere este de aproximativ 4.000 lei” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

În urma incidentului, Carolică a fost reținut de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui și dus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv pentru 24 de ore, fiind prezentat, ulterior, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Victima și-a retras, însă, plângerea, fapt pentru care Adrian Croitoru a fost pus în libertate.

Bătăile sunt tot mai dese în municipiul reședință

Cu doar câteva zile înainte de incidentul care i-a adus lui Carolică o noapte în arestul Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui, la un alt restaurant a avut loc un alt scandal terminat sângeros. Șase tineri, majoritatea foști sportivi de performanță, au snopit în bătaie un bărbat de 38 de ani. Incidentul a pornit tot de la preferințele muzicale. Consumatorii de la două mese și-au disputat dreptul de a ține lăutarii restaurantului la masa lor, totul culminând cu dedicația uneia dintre părțile implicate adresată rivalilor: „Pentru țăranii din Vaslui”. De aici ăi până la încăierare nu a mai fost decât un pas.

Când a ieșit din restaurant, Cristian Gheorghe, în vârstă de 38 ani, a fost bătut de sportivi până nu s-a mai ridicat. Bărbatului i-au fost cauzate leziuni traumatice pentru care a necesitat internarea la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind transferat ulterior la Iași, la Spitalul de Neurochirurgie. În apărarea bărbatului în vârstă de 38 ani au intervenit doi prieteni, care i-au îndepărtat pe agresori, însă în altercație s-au mai implicat alte trei persoane, identificate în prezent de polițiști.
În urma acestui incident, Cătălin Rotaru (practicant de lupte libere timp de patru ani) și Matei Mistreanu au fost prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, iar față de aceștia a fost dispusă măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile, fiind cercetați pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. (R.N.)

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=xFOkAOmzxz0&w=420&h=315]

La trei zile după bătaia din fața unui pub din municipiul Vaslui, în care au fost implicați foști sportivi de performanță, o altă altercație a avut loc la un alt local din oraș, autorul fiind Adrian Croitoru, zis „Carolică”. El s-a luat la ceartă cu administratorul restaurantului Bliss, din municipiul Vaslui, pentru că acesta din urmă a refuzat să pună manele. Carolică l-a lovit pe administrator cu pumnul și a devastat localul, distrugând mai multe bunuri, în valoare de 4.000 de lei.  La mijlocul săptămânii trecute, Adrian „Carolică” Croitoru s-a luat la ceartă cu administratorul restaurantului Bliss, din municipiul Vaslui,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: