Home » Sanatate » Ieșean găsit degerat la Ibănești

Ieșean găsit degerat la Ibănești

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Iași s-a rătăcit prin localitatea vasluiană Ibănești. La momentul găsirii de către polițiști, omul era dezorientat și înghețat, fiind transportat de un echipaj SMURD la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad.
„Sâmbătă, la ora 12:30, am primit o sesizare de la un bărbat din Ibănești conform căreia o persoană de sex masculin a fost găsită dezorientată. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Iași și cu afecțiuni medicale, se rătăcise. A fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale” a declarat Alina Tonică, responsabil mass-media din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (R.N.)

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din Iași s-a rătăcit prin localitatea vasluiană Ibănești. La momentul găsirii de către polițiști, omul era dezorientat și înghețat, fiind transportat de un echipaj SMURD la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad. „Sâmbătă, la ora 12:30, am primit o sesizare de la un bărbat din Ibănești conform căreia o persoană de sex masculin a fost găsită dezorientată. Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, cu domiciliul în Iași și cu afecțiuni medicale, se rătăcise. A fost preluat de un echipaj SMURD și dus la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad pentru îngrijiri medicale” a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: