Home » Sport » Primarul Bârladului, învins

Primarul Bârladului, învins

În finala pentru jucătorii de nivel 7, disputată duminică în sala de sport a Școlii generale nr. 11 din Bârlad, în cadrul celei de-a IV-a ediție la tenis de câmp, organizată de Primăria Bârlad în colaborare cu Asociația Națională „Tenis Partener”, cu ocazia Zilei Unirii, primarul Constantin Constatinescu a făcut pereche cu Gelu Bejan, un tenismen tânăr, cu o înălțime de aproape doi metri. Experiența primarului și calitățile fizice ale colegului din teren și-au spus cuvântul doar în primul set, câștigat clar cu 6 la 2, în fața unei perechi mixte, formată din Mihaela Munteanu și Vlad Nedelcu.

La seturi, a fost restabilită egalitatea, pentru ca după aproximativ 90 de minute de joc, Cupa Unirii să fie adjudecată de perechea Munteanu / Nedelcu, printr-un tie-break încheiat la 10-4.

Vizibil iritat de deznodământul competiției, primarul Constantin Constantinescu a preferat să nu comenteze rezultatul la cald și a părăsit repede terenul, refuzând chiar medalia de argint din partea organizatorilor. De altfel, nervozitatea primarului de Bârlad s-a manifestat în teren la mijlocul setului secund. Atunci, coechipierul Gelu Bejan a pierdut două gameuri decisive, pe fondul oboselii, dar și al jocului precis practicat de adversari.

„Este dificil să faci pereche cu primarul Constantinescu, deoarece pune presiune și trage de fiecare punct cu gândul doar la victorie. Am intrat bine în meci, însă în setul doi eu am resimțit oboseala. Am avut câteva greșeli neforțate. Probabil de aceea s-a și supărat domnul primar. Am pierdut pe mâna mea. Asta nu înseamnă că adversarii nu-și merită victoria”, ne-a spus Gelu Bejan după finală.

De cealaltă parte, perechea câștigătoare a primit cu bucurie Cupa Unirii. Mihaela Munteanu, o antrenoare de tenis în vârstă de 30 de ani, susținută de fiica ei, spune că s-a simțit excelent în teren și, pentru că a jucat într-o formula mixtă, a compensat forța adversarilor prin calitățile tehnice.

„Pe parchet, loviturile puternice ale băieților sunt importante, dar nu suficiente. Am câștigat puncte importante pe primul serviciu și ne-am pus adversarii în dificultate pe retur”, cometează Mihaela Munteanu.

În cealaltă finală, de nivel 6, perechea Vlad Călugăreanu / Marian Balaur a trecut de Cosmin Pricochi și Tudor Mihăilă în două seturi, cu un categoric 6-1, 6-2.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=J2nTGd3Shb8&w=420&h=315]

Adrian Trandafir, organizatorul competiției s-a declarat mulțumit de numărul de participanți și de modul în care s-au desfășurat meciurile.

„Chiar dacă este un sport destul de costisitor, pentru că doar o rachetă e cel puțin 500 de lei, mă bucur că vin la sală tot mai mulți copiii. Facem tot posibilul ca pe parcursul acestui an să reunim amatorii de tenis din Bârlad măcar în alte cinci sau șase competeții, atât în sală, cât și în aer liber”, spune cu optimism Adrian Trandafir.

La Cupa Unirii, organizată de Primăria Bârlad și organizația Partener Tenis, au participa 16 perechi formate din tenismeni amatori de nivel 6 și 7, indiferent de vârstă. Următorul concurs va avea loc peste doua luni. (Virgil POPA)

În finala pentru jucătorii de nivel 7, disputată duminică în sala de sport a Școlii generale nr. 11 din Bârlad, în cadrul celei de-a IV-a ediție la tenis de câmp, organizată de Primăria Bârlad în colaborare cu Asociația Națională „Tenis Partener”, cu ocazia Zilei Unirii, primarul Constantin Constatinescu a făcut pereche cu Gelu Bejan, un tenismen tânăr, cu o înălțime de aproape doi metri. Experiența primarului și calitățile fizice ale colegului din teren și-au spus cuvântul doar în primul set, câștigat clar cu 6 la 2, în fața unei perechi mixte, formată din Mihaela Munteanu și Vlad Nedelcu. La seturi,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. altceva mai bun de facut nu are puturosu ala de primar „(Barladul parca e LAS FIERBINTI)”

%d blogeri au apreciat: