Home » Politic » Cu gândul la alegeri, PNL și PDL trebuie să fuzioneze

Cu gândul la alegeri, PNL și PDL trebuie să fuzioneze

În perspectiva alegerilor locale din anul 2016, liberalii și democrat-liberalii de la nivel central au început demersurile în vederea asigurării unei fuziuni rapide la nivelul tuturor filialelor teritoriale din țară.

La Vaslui, fuziunea PNL-PDL se va putea realiza, în condițiile în care membrii celor două entități politice nu vor avea orgolii personale. Termenul limită la care noul PNL Vaslui va trebuie să funcționeze „nemțește” este situat la jumătatea acestui an.

Propunerile privind fuziunea teritorială a vechiului PNL cu PDL în noul Partid Național Liberal urmează să fie validate în cadrul unui Consiliu Național, la finalul lunii ianuarie, după ce Comisia de fuziune teritorială va finaliza o serie de propuneri ce urmează a fi analizate la nivel național.

„Personal, consider că această fuziune în teritoriu se va realiza efectiv atunci când se vor finaliza alegerile în toate structurile organizatorice din județ, până la nivelul organizației județene de partid. Este de dorit ca tot acest proces să se desfășoare pe parcursul anului 2015 pentru ca, în urma acestei competiții interne, să ieșim mai puternici, iar în 2016 să ne ocupăm de alegerile locale și parlamentare”, consemnează senatorul Dan Marian, copreședintele PNL Vaslui, într-un comunicat de presă. (Bogdan RUSU)

În perspectiva alegerilor locale din anul 2016, liberalii și democrat-liberalii de la nivel central au început demersurile în vederea asigurării unei fuziuni rapide la nivelul tuturor filialelor teritoriale din țară. La Vaslui, fuziunea PNL-PDL se va putea realiza, în condițiile în care membrii celor două entități politice nu vor avea orgolii personale. Termenul limită la care noul PNL Vaslui va trebuie să funcționeze „nemțește” este situat la jumătatea acestui an. Propunerile privind fuziunea teritorială a vechiului PNL cu PDL în noul Partid Național Liberal urmează să fie validate în cadrul unui Consiliu Național, la finalul lunii ianuarie, după ce Comisia…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: