Home » Sport » Gimnastele de la CSS Bârlad au cucerit iarăși Franța.

Gimnastele de la CSS Bârlad au cucerit iarăși Franța.

Junioarele noastre și-au îmbogățit palmaresul cu patru medalii de aur și două de argint, după ce au dominat turneul de la Nîmes. Important este ca fetele aduc la Bârlad și medalia de aur pe echipe.

 Virgil POPA

Pentru al doilea an consecutiv, sportivele pregătite la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad și-au adjudecat cele mai prețioase medalii la turneul din Franța. Competiția desfășuraă pe două categorii, individual compus și echipe, a fost domintă de junioarele pregătite de Ana Iordache, profesor la CSS Bârlad. Aurul, individual și pe echipe, dar și cele două medalii de argint au venit să confirme, și de această dată, valoarea școlii bârlădene de gimnastică.

campionele_barladuluiFață de anul trecut, lotul de gimnastică al Bârladului a făcut deplasarea în Franța cu cinci sportive de diferite vârste. Acestea au intrat in concurs pe mai multe categorii de vârstă. Așa se face că, și în acest an, fetele din Bârlad au monopolizat podiumul competiției de la Nîmes. Fetele de la CSS Bârlad se întorc acasă cu șase medalii: patru de aur și două de argint.

„Chiar dacă am avut o distanță destul de mare de parcurs, ne-am acomodat și ne-am atins obiectivul”, ne-a declarat Ana Iordache.

La categoria 7 ani, Maria Puflea a obținut medalia de aur. Aur a câștigat și Daria Balan, la categoria 8 ani, fiind secondată, pe a doua treaptă a podiumului, de Alexandra Savin. La întrecerea pentru sportivele de 11 – 12 ani, clasamentul a fost similar: Ștefania Vârlan pe prima poziție și Daniela Trică pe a doua. Bucuria a fost împlinită prin medalia de aur pe echipe, câștigată de fetele de la CSS Bârlad.

Situația finală a competitoarelor și a rezultatelor va fi cunoscută la sfârșitul săptămânii, atunci când organizatorii concursului de la Nîmes vor publica rezultatele gimastelor intrate în concurs.

Junioarele noastre și-au îmbogățit palmaresul cu patru medalii de aur și două de argint, după ce au dominat turneul de la Nîmes. Important este ca fetele aduc la Bârlad și medalia de aur pe echipe.  Virgil POPA Pentru al doilea an consecutiv, sportivele pregătite la Clubul Sportiv Școlar (CSS) Bârlad și-au adjudecat cele mai prețioase medalii la turneul din Franța. Competiția desfășuraă pe două categorii, individual compus și echipe, a fost domintă de junioarele pregătite de Ana Iordache, profesor la CSS Bârlad. Aurul, individual și pe echipe, dar și cele două medalii de argint au venit să confirme, și de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Felicitari pentru cistigatoare, profesori si parinti!!!!!

%d blogeri au apreciat: