Home / Justitie / Minoră dispărută

Minoră dispărută

O minoră, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui, a dispărut de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent.
„În ziua de 6 ianuarie am fost sesizați de către părinții minorei Băncuță Dinarca Gabriela, în vârstă de 16 ani, domiciliată în municipiul Vaslui, despre faptul că aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 4 ianuarie și nu a mai revenit. La momentul dispariției, minora purta bluză de culoare roz, fustă lungă de culoare roz cu motive florale albe, cojoc scurt de culoare crem și era încălțată cu cizme” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.
Semnalmentele fetei: înălțime – 1,65 m, greutate aprox. 45 kg, păr negru lung, ochi negri. Ca semne particulare, minora are mai multe pete de culoare albă pe față și pe mâini. În prezent, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Vaslui desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această minoră sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați gratuit 112! (R.N.)

O minoră, în vârstă de 16 ani, din municipiul Vaslui, a dispărut de la domiciliu, fără a mai reveni până în prezent. „În ziua de 6 ianuarie am fost sesizați de către părinții minorei Băncuță Dinarca Gabriela, în vârstă de 16 ani, domiciliată în municipiul Vaslui, despre faptul că aceasta a plecat în mod voluntar de la domiciliu în ziua de 4 ianuarie și nu a mai revenit. La momentul dispariției, minora purta bluză de culoare roz, fustă lungă de culoare roz cu motive florale albe, cojoc scurt de culoare crem și era încălțată cu cizme” a declarat Mihaela Ștraub,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

”Trei ceasuri rele” pentru mai mulți copii și bătrâni din județ, victime ale unor accidente

Mai mulți copii și bătrâni ...

O bârlădeancă a fost furată la ea în casă de o escroacă ce se dădea reprezentanta unei asociații umanitare

O femeie de 87 de ...

Ce trebuie să știe tinerii vasluieni care vor să aleagă cariera de polițist

Cei care doresc să îmbrace ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: