Home » Administratie » Spitalul Județean face angajări

Spitalul Județean face angajări

Spitalul Județean de Urgență Vaslui organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante în funcțiile de asistent medical, șef birou achiziții publice, contabil, îngrijitoare și infirmieră.
Concursul va avea loc pe data de 30 ianuarie pentru posturile de asistent medical temporar și asistent medical debutant la secția de pediatrie, asistent medical temporar și îngrijitoare temporară pentru secția psihiatrie, contabil și șef birou achizții publice. Pe 2 februarie va avea loc concurs pentru posturile de asistent medical principal la secția de psihiatrie, asistent medical debutant la secția de boli infecțioase și la chirurgie generală, asistent medical pentru cabinet pneumologie și ambulatoriu de specialitate, asistent medical laborator radiologie și imagistică, asistent medical laborator analize medicale, asistent medical principal UPU-SMURD cu un cabinet medicină dentară de urgență, dar și debutanți la aceeași secție, iar pe data de 3 februarie va avea loc concurs pentru un post de infirmieră la secția de medicină ineternă.
Fiecare persoană care dorește să se înscrie la concurs trebuie să plătească o taxă, de 30 sau 50 de lei, în funcție de postul pentru care optează și trebuie să depună dosarul cu actele necesare la secretariatul unității. Se va face o selecție a dosarelor, iar, ulterior, cei selecționați vor da o probă scrisă și una interviu. (R.N.)

Spitalul Județean de Urgență Vaslui organizează concurs pentru ocuparea posturilor vacante în funcțiile de asistent medical, șef birou achiziții publice, contabil, îngrijitoare și infirmieră. Concursul va avea loc pe data de 30 ianuarie pentru posturile de asistent medical temporar și asistent medical debutant la secția de pediatrie, asistent medical temporar și îngrijitoare temporară pentru secția psihiatrie, contabil și șef birou achizții publice. Pe 2 februarie va avea loc concurs pentru posturile de asistent medical principal la secția de psihiatrie, asistent medical debutant la secția de boli infecțioase și la chirurgie generală, asistent medical pentru cabinet pneumologie și ambulatoriu de specialitate,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: