Home / Social / Incendiu în bucătăria din balcon

Incendiu în bucătăria din balcon

Un bârlădean în vârstă de 65 de ani, de pe strada Carpați (Cartier Gară) era cât pe ce să ia foc și, odată cu el, tot apartamentul în care locuia, din cauza unei oale de mâncare pe care a uitat-o pe aragaz. Omul a lăsat focul nesupravegheat și, în câteva zeci de minute, flăcările au cuprins întreg balconul locuinței, acolo unde era improvizată bucătăria.

Intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui a făcut ca incendiul să nu se propage. În numai trei minute, autospecialele cu apă și spumă au lichidat incendiul. A fost prea târziu însă pentru hotă, aragaz, fereastra de termopan a balconului, centrala termică și o masă din lemn, care au fost distruse în totalitate. (Ionuț PREDA)

Un bârlădean în vârstă de 65 de ani, de pe strada Carpați (Cartier Gară) era cât pe ce să ia foc și, odată cu el, tot apartamentul în care locuia, din cauza unei oale de mâncare pe care a uitat-o pe aragaz. Omul a lăsat focul nesupravegheat și, în câteva zeci de minute, flăcările au cuprins întreg balconul locuinței, acolo unde era improvizată bucătăria. Intervenția pompierilor din cadrul Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” Vaslui a făcut ca incendiul să nu se propage. În numai trei minute, autospecialele cu apă și spumă au lichidat incendiul. A fost prea târziu…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Sesiunea juniorilor „Vasile Pârvan”, la a II-a ediție

Muzeul „Vasile Pârvan” din Bârlad ...

Parcurile din Vaslui, meținute verzi chiar și în a doua parte a toamnei

Peste 50 de angajați ai ...

În primele nouă luni ale anului, 4.000 persoane și-au găsit loc de muncă

În primele noua luni ale ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: