Home » Administratie » Sălile de sport din Bârlad, de închiriat

Sălile de sport din Bârlad, de închiriat

 Bârlădenii care au chef să facă mișcare și nu știu unde să meargă acum, în miez de iarnă, au de unde alege. Consilierii bârlădeni au hotărât, recent, să ofere spre închiriere cu ora sălile de sport ale unităților de învățământ din Bârlad.

Tariful pentru o oră este de 30 de lei, iar bârlădenii pot practica aproape orice sport, cu excepția fotbalului: tenis de câmp, de picior, volei, baschet sau arte marțiale. Cheltuielile cu utilitățile (energie electrică, apă etc.) sunt incluse în prețul de închiriere. Închirierea se va face în afara orelor de curs, în așa fel încât activitatea elevilor să nu fie afectată. Decizia autorităților are la bază mai multe cereri făcute directorilor unităților de învățământ din localitate.

În Bârlad există trei săli de sport amenajate la standarde europene: la Școala „George Tutoveanu” (Școala 11), la Liceul Pedagogic „Ioan Popescu” și la Colegiul Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” (Liceul Industrial). (Ionuț PREDA)

 Bârlădenii care au chef să facă mișcare și nu știu unde să meargă acum, în miez de iarnă, au de unde alege. Consilierii bârlădeni au hotărât, recent, să ofere spre închiriere cu ora sălile de sport ale unităților de învățământ din Bârlad. Tariful pentru o oră este de 30 de lei, iar bârlădenii pot practica aproape orice sport, cu excepția fotbalului: tenis de câmp, de picior, volei, baschet sau arte marțiale. Cheltuielile cu utilitățile (energie electrică, apă etc.) sunt incluse în prețul de închiriere. Închirierea se va face în afara orelor de curs, în așa fel încât activitatea elevilor să…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. Domnule primar !!!!!!!!!!!!! Dar cu sala de sport ( pe care ia-ti pus nu stiu ce emblema pe zidul ei ) si care este in cadrul Asociatiei de Locatari Nr.8 ce face-ti cu ea ?????. Are aproape toate geamurile sparte , plus ca intra in ea multe persoane ce se catara pe la primul nivel de geamuri si cine stie ce fac in ea !!!! Poate deveni oricand un focar de infectii pentru toti din preajma ei . !!! Sau asteptati sa moara cineva in ea , ca sa luati anumite masuri ce tin de bunul simt !!!!!!!

  2. Pai ce sport a mai ramas sa practici in ele, ca le-ati interzis pe toate.

%d blogeri au apreciat: