Home » Justitie » Bătrână accidentată mortal de un microbuz școlar

Bătrână accidentată mortal de un microbuz școlar

O femeie, în vârstă de 78 de ani, din comuna Ștefan cel Mare a decedat, azi dimineață, după ce a fost acroșată de un microbuz destinat transportului de elevi. Conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a lovit bătrâna care se angajase în traversarea străzii.
„La ora 10.17 am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DN 15D a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 78 ani, din localitatea Ștefan cel Mare.
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind că, în timp ce un bărbat de 46 ani, din comuna Ștefan cel Mare, conducător al unui microbuz destinat transportului elevilor, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi pe DN 15D, a acroșat cu partea din spate a autoutilitarei o femeie de 78 ani, din localitate. Aceasta, în calitate de pieton, se angajase în traversarea părții carosabile, iar ca urmarea leziunilor grave suferite, femeia a decedat, fapt constatat de echipajele medicale sosite la fața locului” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vaslui.
Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. Polițiștii au întocmit dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (Roxana NĂSTASĂ)

O femeie, în vârstă de 78 de ani, din comuna Ștefan cel Mare a decedat, azi dimineață, după ce a fost acroșată de un microbuz destinat transportului de elevi. Conducătorul auto, în vârstă de 46 de ani, în timp ce efectua o manevră de mers înapoi, a lovit bătrâna care se angajase în traversarea străzii. „La ora 10.17 am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DN 15D a avut loc un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei femei de 78 ani, din localitatea Ștefan cel Mare. Polițiști din cadrul Serviciului Rutier au…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: