Home / Justitie / Identificați după ce au furat dintr-o societate comercială

Identificați după ce au furat dintr-o societate comercială

Doi bărbați au fost identificați de polițiștii vasluieni după ce au furat dintr-o societate comercială, prejudiciul fiind de aproximativ 45.000 de lei.
În seara de 18 ianuarie, cei doi, cu fețele acoperite, prin folosirea de chei potrivite, au pătruns în sediul societății comerciale. Într-un timp foarte scurt, au forțat sertarul unui birou, de unde au sustras suma de 45.000 lei, după care au părăsit imobilul.
Polițiștii de investigații criminale au desfășurat ample cercetări, reușind să-i identifice pe cei doi. Daniel S., de 28 ani, din municipiul Vaslui și Mihai C., de 17 ani, din comuna Muntenii de Jos sunt autorii furtului. Din investigații a reieșit faptul că un al treilea bărbat, de 27 ani, care avea cunoștință despre săvârșirea furtului, a primit de la Daniel S. suma de 19.600 lei, motiv pentru care polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore. Acesta este cercetat în continuare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.
Pe 22 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Vaslui l-au reținut pe tânărul de 17 ani, din comuna Muntenii de Jos, pentru o perioadă de 24 ore. A fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui, iar procurorii au dispus împotriva acestuia măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile.
Cel de-al doilea bănuit de comiterea furtului, Daniel S., este căutat de către polițiști, întrucât se sustrage cercetărilor.
Polițiștii au recuperat aproximativ 20.000 lei din totalul prejudiciului. (R.N.)

Doi bărbați au fost identificați de polițiștii vasluieni după ce au furat dintr-o societate comercială, prejudiciul fiind de aproximativ 45.000 de lei. În seara de 18 ianuarie, cei doi, cu fețele acoperite, prin folosirea de chei potrivite, au pătruns în sediul societății comerciale. Într-un timp foarte scurt, au forțat sertarul unui birou, de unde au sustras suma de 45.000 lei, după care au părăsit imobilul. Polițiștii de investigații criminale au desfășurat ample cercetări, reușind să-i identifice pe cei doi. Daniel S., de 28 ani, din municipiul Vaslui și Mihai C., de 17 ani, din comuna Muntenii de Jos sunt autorii…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Bărbatul care și-a omorât concubina, în stare critică la spital după ce a făcut infarct

Bărbatul din Pădureni care și-a ...

Cadavrul unui bărbat de aproximativ 43 de ani, descoperit plutind pe râul Tutova

Cadavrul unui bărbat de aproximativ ...

Ultima oră! Crimă la Pădureni!

O femeie de aproximativ 70 ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: