Home » Justitie » Pistolarii din Pungești

Pistolarii din Pungești

Miercuri, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Postului de poliție Pungești, cu sprijinul celor pentru acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Pungești. La una dintre locuințe, aparținând unui bărbat de 44 ani, polițiștii au descoperit un pistol cu gaze de calibrul 8 mm, care a fost introdus în țară în mod ilegal. La cea de-a doua locație, în care domiciliază un bărbat de 26 ani, a mai fost identificat un pistol cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, fabricat în Italia, precum și muniție aferentă acestuia (235 diaboluri din plumb de același calibru).
Bunurile deținute fără drept au fost ridicate în vederea cercetărilor.
Cei doi bărbați sunt cercetați de către polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și braconaj cinegetic. (Roxana NĂSTASĂ)

Miercuri, polițiști din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase și Postului de poliție Pungești, cu sprijinul celor pentru acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pe raza localității Pungești. La una dintre locuințe, aparținând unui bărbat de 44 ani, polițiștii au descoperit un pistol cu gaze de calibrul 8 mm, care a fost introdus în țară în mod ilegal. La cea de-a doua locație, în care domiciliază un bărbat de 26 ani, a mai fost identificat un pistol cu aer comprimat, de calibru 4,5 mm, fabricat în Italia, precum și muniție aferentă acestuia (235 diaboluri din plumb de același…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Wa dar astea unde se trezesc, in Vestul Salbatic ?! Sa faca puscarie !!!

%d blogeri au apreciat: