Home » Invatamant » Ministrul Educației vine astăzi la Vaslui

Ministrul Educației vine astăzi la Vaslui

Mihai Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației și Cercetării Științifice din România, este așteptat, în cursul zilei de astăzi, în județul Vaslui. Vizita sa se înscrie în seria de vizite pe care proaspătul șef al Educației o desfășoară, în această perioadă, în țară.
Agenda sa de lucru nu fost, deocamdată, făcută publică, dar se pare că Mihai Sorin Cîmpeanu va poposi preț de câteva zeci de minute la sediul Inspectorațului Școlar Județean pentru o întrevedere cu reprezentanții conducerii instituției.
Cel mai important și mai așteptat moment al vizitei va fi, însă, întâlnirea cu toți directorii de școli din județul Vaslui, ce va avea loc la ora 18, la Centrul de Afaceri Vaslui. (S.M.)

Mihai Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației și Cercetării Științifice din România, este așteptat, în cursul zilei de astăzi, în județul Vaslui. Vizita sa se înscrie în seria de vizite pe care proaspătul șef al Educației o desfășoară, în această perioadă, în țară. Agenda sa de lucru nu fost, deocamdată, făcută publică, dar se pare că Mihai Sorin Cîmpeanu va poposi preț de câteva zeci de minute la sediul Inspectorațului Școlar Județean pentru o întrevedere cu reprezentanții conducerii instituției. Cel mai important și mai așteptat moment al vizitei va fi, însă, întâlnirea cu toți directorii de școli din județul Vaslui, ce va…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: