Home / Social / S-a spânzurat de o grindă, cu o funie de rafie

S-a spânzurat de o grindă, cu o funie de rafie

O femeie, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, și-a pus capăt zilelor. Ea a fost găsită, ieri dimineață, spânzurată cu o funie de rafie de grinda unei anexe din gospodăria socrilor.

Femeia locuia cu concubinul și părinții acestuia, însă nu se știe ce motiv a dus la gestul ei. Din primele informații, se pare că aceasta nu ar fi avut nicio ceartă cu nimeni, însă în ultima perioadă a fost mai tăcută, spun rudele. Asupra femeii a fost găsit și un bilet în care spune că nimeni nu se face vinovat de gestul ei și roagă, totodată, pe cei apropiați, să aibă grijă de copil.

„Ieri dimineață, la 8.27 am primit un apel la 112 că a fost găsită o femeie spânzurată în localitatea Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir. Polițiștii Secției Rurale Huși s-au deplasat la fața locului și au constatat că tânăra era spânzurată cu o funie de rafie de o grindă a unei anexe din gospodăria socrilor cu care locuia. La fața locului, s-a deplasat și un echipaj medical, însă nu a putut decât să constate decesul. Asupra femeii a fost găsit și un bilet  adresat familiei în care explica că nimeni nu se face vinovat de gestul ei” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

O femeie, în vârstă de 28 de ani, din localitatea Hurdugi, comuna Dimitrie Cantemir, și-a pus capăt zilelor. Ea a fost găsită, ieri dimineață, spânzurată cu o funie de rafie de grinda unei anexe din gospodăria socrilor. Femeia locuia cu concubinul și părinții acestuia, însă nu se știe ce motiv a dus la gestul ei. Din primele informații, se pare că aceasta nu ar fi avut nicio ceartă cu nimeni, însă în ultima perioadă a fost mai tăcută, spun rudele. Asupra femeii a fost găsit și un bilet în care spune că nimeni nu se face vinovat de gestul ei…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: