Home » Justitie » A furat de două ori din aceeași gospodărie

A furat de două ori din aceeași gospodărie

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Dănești, cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat. Bărbatul a dat iama de două ori în aceeași gospodărie.
În dimineața zilei de 22 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Dănești au fost sesizați despre faptul că dintr-o anexă a unei locuințe din satul Tătărăni au fost sustrase mai multe bunuri.
În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui și Postului de Poliție Dănești a fost identificat Mihai M., în vârstă de 35 ani, din aceeași localitate, cunoscut cu antecedente penale pentru infracțiuni de furt. Acesta, fiind sub influența băuturilor alcoolice, a pătruns fără drept în curtea locuinței respective, a spart lacătul de la anexă și a sustras bunuri din interior. Polițiștii au stabilit faptul că bărbatul a pătruns în aceeași curte și în noaptea de 13 spre 14 ianuarie și a sustras bunuri.
Pe numele lui Mihai M. polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au emis ordonanță de reținere pentru 24 ore, acesta fiind prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea unei măsuri preventive. Față de acesta s-a dispus cercetarea în stare de libertate. (R.N.)

Polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui au reținut un bărbat în vârstă de 35 ani, din comuna Dănești, cercetat pentru comiterea a două infracțiuni de furt calificat. Bărbatul a dat iama de două ori în aceeași gospodărie. În dimineața zilei de 22 ianuarie, polițiștii Postului de Poliție Dănești au fost sesizați despre faptul că dintr-o anexă a unei locuințe din satul Tătărăni au fost sustrase mai multe bunuri. În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui și Postului de Poliție Dănești a fost identificat Mihai M., în vârstă de 35 ani, din aceeași localitate,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: