Home » Justitie » Țigări de contrabandă ascunse printre haine

Țigări de contrabandă ascunse printre haine

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, în colaborare cu lucrători vamali, au descoperit, într-un camion ce venea din Republica Moldova, aproximativ 3.000 pachete de țigări, care erau ascunse printre hainele din compartimentul de marfă.
Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, țigările au fost găsite cu ocazia efectuării formalităților necesare trecerii frontierei la un camion înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Alba.
Camionul transporta, conform documentelor, articole de îmbrăcăminte (bluze și jachete damă) din Republica Moldova pentru o societate comercială din Marea Britanie. În urma controlului efectuat, echipa comună, formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali, a descoperit, ascunse și nedeclarate, în compartimentul marfă, printre hainele aranjate pe umerașe, mai multe colete cu țigarete, cu timbru de acciză Republica Moldova, pentru care șoferul nu avea documente justificative.
Polițiștii au dispus reținerea țigaretelor și a camionului, în vederea confiscării și sancționarea contravențională a firmei de transport reprezentată de către șoferul camionului, cu amendă în valoare de 10.000 lei. (R.N.)

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, în colaborare cu lucrători vamali, au descoperit, într-un camion ce venea din Republica Moldova, aproximativ 3.000 pachete de țigări, care erau ascunse printre hainele din compartimentul de marfă. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră Iași, țigările au fost găsite cu ocazia efectuării formalităților necesare trecerii frontierei la un camion înmatriculat în România, condus de un bărbat în vârstă de 35 de ani din județul Alba. Camionul transporta, conform documentelor, articole de îmbrăcăminte (bluze și jachete damă) din Republica Moldova pentru o societate…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: