Home » Social » Doar un loc de muncă vacant la Vaslui

Doar un loc de muncă vacant la Vaslui

Potrivit datelor rezultate din ofertele angajatorilor privind locurile de muncă vacante, în în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui sunt, în prezent, un număr de 208 locuri de muncă disponibile. Conform reprezentanților instituției, în Bârlad sunt 180 de locuri de muncă vacante, la Huși 27, iar la Vaslui unul singur, ca asistent medical principal, la Primăria municipiului Vaslui.
La nivel județean, există 13 locuri de muncă pentru care se solicită persoane cu studii superioare: programator, proiectant inginer mecanic, logistician gestiune flux, inginer prelucrări metalurgice, subinginer mecanic, economist în economie generală, inginer căi ferate, drumuri și poduri, inginer mecanic. Pentru studii medii și profesionale sunt oferite 195 locuri de muncă în meserii precum asistent medical principal, electrician, stivuitor, maistru în industrie textilă, pielărie, zidar, îngrijitoare, tractorist, vanzător, confecționer produse textile, muncitor necalificat în confecții. (R.N.)

Potrivit datelor rezultate din ofertele angajatorilor privind locurile de muncă vacante, în în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Vaslui sunt, în prezent, un număr de 208 locuri de muncă disponibile. Conform reprezentanților instituției, în Bârlad sunt 180 de locuri de muncă vacante, la Huși 27, iar la Vaslui unul singur, ca asistent medical principal, la Primăria municipiului Vaslui. La nivel județean, există 13 locuri de muncă pentru care se solicită persoane cu studii superioare: programator, proiectant inginer mecanic, logistician gestiune flux, inginer prelucrări metalurgice, subinginer mecanic, economist în economie generală, inginer căi ferate, drumuri și poduri,…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. la Stanilesti primaria a scos 4 locuri pentru centrul de zi si nu le-a dat pentru a afla toata lumea prin AJOFM,ci le da pe sest sa angajeze pe cine vrea primaru……………alooooooooooooooo DNA DIICOT dormiti…………..

%d blogeri au apreciat: