Home / Invatamant / Elevii intră în vacanța intersemestrială

Elevii intră în vacanța intersemestrială

Bucurie mare pentru elevi și preșcolari pentru că un alt semestru s-a încheiat, iar de astăzi intră în vacanța intersemestrială. Aceștia vor fi liberi până pe 8 februarie, iar de pe 9 se vor întoarce la cursuri, începând al doilea semestru din anul școlar 2014-2015.
Cel de-al doilea semestru va fi întrerupt de vacanța de primăvară, programată între 11 aprilie și 19 aprilie, după săptâmâna 6 – 10 aprilie când elevii vor fi mai liberi, săptămâna fiind dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Cursurile se vor relua în 20 aprilie, anul școlar urmând să se încheie la 19 iunie.
Tezele din semestrul al II-lea vor fi date, de regulă, până la 22 mai, iar vacanța de vară de dinaintea anului școlar 2015-2016 va fi între 20 iunie și 13 septembrie. (R.N.)

Bucurie mare pentru elevi și preșcolari pentru că un alt semestru s-a încheiat, iar de astăzi intră în vacanța intersemestrială. Aceștia vor fi liberi până pe 8 februarie, iar de pe 9 se vor întoarce la cursuri, începând al doilea semestru din anul școlar 2014-2015. Cel de-al doilea semestru va fi întrerupt de vacanța de primăvară, programată între 11 aprilie și 19 aprilie, după săptâmâna 6 - 10 aprilie când elevii vor fi mai liberi, săptămâna fiind dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Cursurile se vor relua în…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: