Home » Invatamant » Elevii intră în vacanța intersemestrială

Elevii intră în vacanța intersemestrială

Bucurie mare pentru elevi și preșcolari pentru că un alt semestru s-a încheiat, iar de astăzi intră în vacanța intersemestrială. Aceștia vor fi liberi până pe 8 februarie, iar de pe 9 se vor întoarce la cursuri, începând al doilea semestru din anul școlar 2014-2015.
Cel de-al doilea semestru va fi întrerupt de vacanța de primăvară, programată între 11 aprilie și 19 aprilie, după săptâmâna 6 – 10 aprilie când elevii vor fi mai liberi, săptămâna fiind dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”.
Cursurile se vor relua în 20 aprilie, anul școlar urmând să se încheie la 19 iunie.
Tezele din semestrul al II-lea vor fi date, de regulă, până la 22 mai, iar vacanța de vară de dinaintea anului școlar 2015-2016 va fi între 20 iunie și 13 septembrie. (R.N.)

Bucurie mare pentru elevi și preșcolari pentru că un alt semestru s-a încheiat, iar de astăzi intră în vacanța intersemestrială. Aceștia vor fi liberi până pe 8 februarie, iar de pe 9 se vor întoarce la cursuri, începând al doilea semestru din anul școlar 2014-2015. Cel de-al doilea semestru va fi întrerupt de vacanța de primăvară, programată între 11 aprilie și 19 aprilie, după săptâmâna 6 - 10 aprilie când elevii vor fi mai liberi, săptămâna fiind dedicată activităților extracurriculare și extrașcolare, în cadrul programului „Școala altfel: Să știi mai multe, să fii mai bun!”. Cursurile se vor relua în…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: