Home » Justitie » Hoți din autoturisme, prinși de polițiști

Hoți din autoturisme, prinși de polițiști

Un tânăr de 20 ani și un minor de 16 ani, ambii din municipiul Vaslui, au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme.
În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale vasluieni au identificat doi tineri din municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și a două tentative la aceeași infracțiune. Cosmin T., de 16 ani și Andrei A., în vârstă de 20 ani, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie au spart geamul unui autoturism parcat pe strada Donici, din municipiul Vaslui și au sustras din interior un portofel care conținea mai multe acte personale și carduri, precum și un stick de memorie.
Cei doi s-au deplasat în aceeași noapte pe raza municipiului Vaslui, încercând să descopere autoturisme ale căror portiere nu erau încuiate. Au pătruns astfel în alte trei autovehicule, reușind să intre în posesia unui dispozitiv de testare-diagnoză auto, în valoare de aproximativ 1.000 lei, pe care l-au valorificat ulterior.
În ziua de 28 ianuarie, polițiștii i-au reținut pe cei doi pe o perioadă de 24 ore, ieri, fiind prezentați la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui. Procurorii au dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 zile împotriva minorului Cosmin T., iar pe numele lui Andrei A., instanța a emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 zile.
Cercetările sunt continuate de polițiștii de investigații criminale vasluieni pentru probarea întregii activități infracționale a celor doi tineri. (R.N.)

Un tânăr de 20 ani și un minor de 16 ani, ambii din municipiul Vaslui, au fost reținuți de polițiști fiind bănuiți de comiterea mai multor infracțiuni de furt din autoturisme. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii de investigații criminale vasluieni au identificat doi tineri din municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea a două infracțiuni de furt calificat și a două tentative la aceeași infracțiune. Cosmin T., de 16 ani și Andrei A., în vârstă de 20 ani, în noaptea de 25 spre 26 ianuarie au spart geamul unui autoturism parcat pe strada Donici, din municipiul Vaslui și au sustras din interior…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: