Home / Invatamant / Preselecție pentru copii la baschet
Vlad Sârbu

Preselecție pentru copii la baschet

Școala de baschet Sonicks Junior organizează, la Școala gimnazială „Elena Cuza” nr. 4, preselecție de băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Preselecția va fi luni, la ora 11 fiind așteptați toți cei care își doresc să facă parte din echipa antrenorului Vlad Sîrbu.
La Bârlad, Clubul de Baschet Sonicks Junior funcționează de aproape doi ani și antrenează în prezent 60 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 4 ani. Dintre cei antrenați de club, un băiat de la Școala nr. 8 a fost preluat deja de un club sportiv din Brăila. (R.N.)

Școala de baschet Sonicks Junior organizează, la Școala gimnazială „Elena Cuza” nr. 4, preselecție de băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Preselecția va fi luni, la ora 11 fiind așteptați toți cei care își doresc să facă parte din echipa antrenorului Vlad Sîrbu. La Bârlad, Clubul de Baschet Sonicks Junior funcționează de aproape doi ani și antrenează în prezent 60 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 4 ani. Dintre cei antrenați de club, un băiat de la Școala nr. 8 a fost preluat deja de un club sportiv din Brăila. (R.N.)

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Cine sunt președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din Bârlad?

Alegeri pentru președințiile Consiliilor Școlare ...

Directoarea Școlii Gimnaziale „Episcop Iacov Antonovici” din Bârlad, singurul cadru didactic din județ selectat pentru o activitate organizată de Agenția Spațială Europeană

Experiență profesională remarcabilă! Mariana Balan, ...

Treizeci de elevi de liceu din județ vor vizita Parlamentul European, în cadrul Proiectului „Tineri în Parlamentul European”

Vizită la Parlamentul European! Zece ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: