Home » Invatamant » Preselecție pentru copii la baschet

Preselecție pentru copii la baschet

Școala de baschet Sonicks Junior organizează, la Școala gimnazială „Elena Cuza” nr. 4, preselecție de băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Preselecția va fi luni, la ora 11 fiind așteptați toți cei care își doresc să facă parte din echipa antrenorului Vlad Sîrbu.
La Bârlad, Clubul de Baschet Sonicks Junior funcționează de aproape doi ani și antrenează în prezent 60 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 4 ani. Dintre cei antrenați de club, un băiat de la Școala nr. 8 a fost preluat deja de un club sportiv din Brăila. (R.N.)

Școala de baschet Sonicks Junior organizează, la Școala gimnazială „Elena Cuza” nr. 4, preselecție de băieți și fete cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Preselecția va fi luni, la ora 11 fiind așteptați toți cei care își doresc să facă parte din echipa antrenorului Vlad Sîrbu. La Bârlad, Clubul de Baschet Sonicks Junior funcționează de aproape doi ani și antrenează în prezent 60 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 4 ani. Dintre cei antrenați de club, un băiat de la Școala nr. 8 a fost preluat deja de un club sportiv din Brăila. (R.N.)

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: