Home » Justitie » Scandal sexual la Penitenciarul Vaslui: Ședință foto cu iubitul deținut

Scandal sexual la Penitenciarul Vaslui: Ședință foto cu iubitul deținut

Vasile Ponea, ofițer la Penitenciarul Vaslui, a fost protagonistul unei ședințe foto nud. Ca locație a ales sala de forță a unității și se spune că pozele au făcute de un deținut cu care Ponea ar avea o relație amoroasă. Gardianul-sex simbol a fost sancționat, în urmă cu zece ani, pentru „neîndeplinirea întocmai a îndatoririlor de serviciu”, cu mustrare scrisă. Conducerea actuală a Penitenciarului nu a putut spune exact cu ce a greșit atunci Vasile Ponea. Colegii spun că acesta este victima unei răzbunări, fără a da însă detalii cu privire la cei care-i vor răul ofițerului.

 Conducerea Penitenciarului Vaslui a demarat o anchetă, ieri, după ce la un post de televiziune central au apărut imagini indecente cu comisarul Vasile Ponea, angajat al unității. Gardianul a pozat nud, în sala de forță a închisorii.

„A fost demarată o anchetă internă, pentru a se afla cum s-a ajuns la această situație. Totodată, a fost sesizată Comisia de Disciplină din cadrul Autorității Naționale care va analiza cazul, dar și Parchetul”, a spus Eusebio Brânză, comandantul Penitenciarului Vaslui.

Conducerea Penitenciarului nu a putut preciza când au fost făcute pozele. De asemenea, comisarul Vasile Ponea nu a putut fi încă audiat nici de cei din conducerea unității și nici de membrii Comisiei de Disciplină, întrucât se află în concediu.

 „Un act de răzbunare”

 Colegii comisarului cred că publicarea fotografiilor a fost un act de răzbunare.

„Este un act de răzbunare mârșav ce s-a întâmplat. Atât pot să vă spun. Trimiterea acelor poze la televiziune este un gest care descalifică persoana”, a spus unul dintre colegii comisarului Vasile Ponea, care a evitat să spună cine și de ce ar fi trimis fotografiile. Expeditorul acestora a specificat însă că pozele ar fi fost făcute de un deținut cu care ofițerul ar avea o relație amoroasă.

„Încă nu știm cine a făcut pozele. Urmează să aflăm. Vom vedea. Nu știu ca Vasile Ponea să fi avut vreo relație intimă cu deținuții. Nu știu să fi avut asemenea apucături”, a mai spus Eusebio Brânză, comandantul Penitenciarului Vaslui.

În urmă cu zece ani, Vasile Ponea a fost sancționat cu mustrare scrisă, pentru „neîndeplinirea întocmai a sarcinilor de serviciu”. Conducerea unității nu a putut să specifice care sarcini au fost executate defectuos și în ce mod.

O ascensiune profesională cel puțin dubioasă

Vasile Ponea a intrat în sistemul penitenciar ca angajat la popota unității. Surse din cadrul Penitenciarului Vaslui susțin că, la momentul primului pas în Penitenciarul Vaslui, Poede nu avea decât o școală profesională, neavând studii liceale. După ce a umplut anid e zile portbagejele unor șefi cu alimente din cămara închisorii, unul dintre ei l-a ajutat să se încadreze ca subofițer, în urma unui simulacru de examen. Asta după ce, în prealabil, a termina la seral liceul. Aceleași surse spun că tot cămara unității l-a ajutat și să treacă examenul de bacalaureat. Ani mai târziu, aceiași șefi, în schimbul unor alte favoruri, i-au asigurat promovarea la rang de ofițer, precum și postul de șef-escorte, pe care l-a primit „moștenire” după pensionarea protectorului său.

Vasile Ponea, ofițer la Penitenciarul Vaslui, a fost protagonistul unei ședințe foto nud. Ca locație a ales sala de forță a unității și se spune că pozele au făcute de un deținut cu care Ponea ar avea o relație amoroasă. Gardianul-sex simbol a fost sancționat, în urmă cu zece ani, pentru „neîndeplinirea întocmai a îndatoririlor de serviciu”, cu mustrare scrisă. Conducerea actuală a Penitenciarului nu a putut spune exact cu ce a greșit atunci Vasile Ponea. Colegii spun că acesta este victima unei răzbunări, fără a da însă detalii cu privire la cei care-i vor răul ofițerului.  Conducerea Penitenciarului Vaslui…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

2 comments

  1. acest nenoroci de cioban de la Muntenii de Sus,care nici tabla inmultirii no stie,a ajuns comisar sef,folosindusi partile dorsale si ,,,,,,,sa se verifice de cei de la Bucuresti pe ce criterii a ajuns el comisar sef si ce studii a facut,in legatura cu pozele facute in institutia statului,le facea pentru asi racolo persoane de genu,,pentro orgiile sexuale care le organiza cu iubitul lui la Milano si vacantele exotice,sa fie tras la raspundere ptr faptul ca a primit salar de la stat in atatia ani,pe care nui merita.

%d blogeri au apreciat: