Home / National / Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte PMP. Interimatul, asigurat de Tomac

Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte PMP. Interimatul, asigurat de Tomac

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid, precizând că interimatul la conducerea formațiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, președinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac”, au precizat sursele citate.

Elena Udrea a fost dusă joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citată în dosarul Microsoft, în care este urmărit penal și fostul său soț, omul de afaceri Dorin Cocoș.

Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani și fals în declarațiile de avere, fiind acuzată că a dobândit și folosit bunuri despre care știa că provin din infracțiuni, informează DNA.

Direcția Națională Anticorupție (DNA) arată joi, într-un comunicat de presă, că procurorii i-au adus la cunoștință Elenei Udrea că este urmărită penal și i-au prezentat acuzațiile.

În același comunicat de precizează că Udrea a fost pusă sub control judiciar pentru 60 de zile, respectiv până la 29 martie.

Sursa; mediafax.ro

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, au declarat, joi, pentru MEDIAFAX, surse din partid, precizând că interimatul la conducerea formațiunii va fi asigurat de Eugen Tomac. Elena Udrea s-a autosuspendat din funcția de președinte al PMP, președinte interimar al partidului va fi Eugen Tomac", au precizat sursele citate. Elena Udrea a fost dusă joi, cu mandat, la DNA, unde a stat mai mult de patru ore, fiind citată în dosarul Microsoft, în care este urmărit penal și fostul său soț, omul de afaceri Dorin Cocoș. Udrea este urmărită penal pentru spălare de bani și fals în…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Nu ne incalzeste cu nimic autosuspendarea ei ….vrem s-o vedem cu catusele la miini cit mai repede

x

Check Also

Viticultorii vasluieni au dat lovitura: anul trecut au avut o recolta de 72.697 tone struguri de vin

Viticultorii din judetul Vaslui au avut o recolta buna ...

Salariul minim brut a crescut la 2.230 lei

Începând cu data de 1 ianuarie 2020 salariul de ...

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor fi testate, de marti, iar timp de 4 zile vor suna alternativ, intre orele 10 si 15

Sirenele care anunta situatiile de urgenta vor suna alternativ, ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: