Home » National » Cutremur de 3,1 grade în zona Vrancea

Cutremur de 3,1 grade în zona Vrancea

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona seismică Vrancea, informează Institutul Național pentru Fizica Pământului.

Seismul a avut loc la ora 00:47 la o adâncime de 148 de kilometri, în județul Vrancea.

Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs în 24 ianuarie, în zona Vrancea.

În 22 noiembrie 2014, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simțit și în București și a fost urmat de mai multe replici, care nu au depășit însă 3,3 grade. Din cauza cutremurului, alimentarea cu energie electrică a fost afectată în mai multe localități din județul Galați. Serviciile de ambulanță din Vrancea au primit mai multe apeluri pentru atacuri de panică, iar funcționarea unor rețele de telefonie mobilă a fost afectată temporar.

Sursa: mediafax.ro

Un cutremur cu magnitudinea de 3,1 grade pe scara Richter a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică în zona seismică Vrancea, informează Institutul Național pentru Fizica Pământului. Seismul a avut loc la ora 00:47 la o adâncime de 148 de kilometri, în județul Vrancea. Cel mai mare cutremur din acest an, cu magnitudinea de 4,6 grade, s-a produs în 24 ianuarie, în zona Vrancea. În 22 noiembrie 2014, în Vrancea s-a produs un cutremur de 5,7 grade, fiind cel mai mare ca magnitudine înregistrat în România în ultimii 10 ani. Seismul a fost simțit și în București și…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: