Home / Social / Vasluian găsit mort în casă

Vasluian găsit mort în casă

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit decedat în casă. Acesta locuia singur, într-un apartament din zona Pieței Centrale și era cunoscut cu afecțiuni medicale. Îngrijorat că nu l-a văzut de două săptămâni, un vecin a sunat la 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situați de Urgență Vaslui s-a deplasat la fața locului. Bărbatul, a fost găsit căzut în sufragerie, iar după cum arăta trupul acestuia se pare că a decedat cu multe zile în urmă.
„Un bărbat, de 42 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a fost găsit decedat în casă, după ce vecinul său a sunat la 112 pentru că nu-l mai văzuse de vreo două săptămâni. La fața locului s-a deplasat un echipaj ISU care l-a găsit pe bărbat căzut jos, în sufragerie, iar după starea în care se afla trupul acestuia reiese că a decedat cu mai mult timp în urmă. În casă nu era nimic răvășit, cheia era în ială, iar din primele cercetări ale polițiștilor de investigații criminale reiese că acesta nu a fost victima vreunei infracțiuni cu violență. Cadavrul bărbatului a fost transportat la IML pentru efectuarea autopsiei” a declarat Mihaela Ștraub, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Vaslui. (Roxana NĂSTASĂ)

Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Vaslui, a fost găsit decedat în casă. Acesta locuia singur, într-un apartament din zona Pieței Centrale și era cunoscut cu afecțiuni medicale. Îngrijorat că nu l-a văzut de două săptămâni, un vecin a sunat la 112, iar un echipaj al Inspectoratului pentru Situați de Urgență Vaslui s-a deplasat la fața locului. Bărbatul, a fost găsit căzut în sufragerie, iar după cum arăta trupul acestuia se pare că a decedat cu multe zile în urmă. „Un bărbat, de 42 de ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, a fost găsit decedat în casă,…

Review Overview

About Mihai Vasile

One comment

  1. Doar pentru atat purtatoarea de vorbe ia o cascheta de bani?

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: