Home » World » Hollande, Merkel și Poroșenko fac apel la o "încetare imediată a focului" în estul Ucrainei

Hollande, Merkel și Poroșenko fac apel la o "încetare imediată a focului" în estul Ucrainei

Președintele francez François Hollande, cancelarul german Angela Merkel și șeful statului ucrainean Petro Poroșenko au făcut apel duminică la „o încetare imediată a focului” în estul Ucrainei.

„Președintele (Hollande) tocmai a discutat timp de peste 45 de minute cu Merkel și Poroșenko. Ei au trecut în revistă situația din Ucraina și și-au exprimat regretele față de eșecul discuțiilor din cadrul grupului de contact care au avut loc ieri (sâmbătă) la Minsk Ei fac apel la o încetare imediată a focului”, a anunțat Președinția franceză.

Negocierile de pace organizate sâmbătă la Minsk între Kiev și separatiștii proruși, în prezența reprezentanților OSCE și ai Moscovei, s-au încheiat fără un acord, după nouă luni de conflict militar în estul Ucrainei, soldat cu peste 5.000 de morți.

Sursa: mediafax.ro

Președintele francez François Hollande, cancelarul german Angela Merkel și șeful statului ucrainean Petro Poroșenko au făcut apel duminică la "o încetare imediată a focului" în estul Ucrainei. "Președintele (Hollande) tocmai a discutat timp de peste 45 de minute cu Merkel și Poroșenko. Ei au trecut în revistă situația din Ucraina și și-au exprimat regretele față de eșecul discuțiilor din cadrul grupului de contact care au avut loc ieri (sâmbătă) la Minsk Ei fac apel la o încetare imediată a focului", a anunțat Președinția franceză. Negocierile de pace organizate sâmbătă la Minsk între Kiev și separatiștii proruși, în prezența reprezentanților OSCE…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: