Home » Sanatate » Cu dreptatea în mână, dar încă așteaptă

Cu dreptatea în mână, dar încă așteaptă

Sindicaliștii „Sanitas” de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad speră să-și recupereze tichetele pe care nu le-au primit în perioada aprilie – noiembrie 2014. Pentru anul în curs, conducerea spitalului a decis alocarea tichetelor, dar pentru cele restante nu a stabilit nimic. Aceasta așteaptă hotărârea definitivă a instanței, după recursul făcut.

Deși sindicaliștii au câștigat în instanță, conducerea spitalului a făcut recurs la Curtea de Apel Iași. Cum răspunsul nu a venit, nu se știe nici măcar care este data primului termen, miercurea trecută, în Consiliul de Administrație, nu s-a luat nicio hotărâre în privința tichetelor de masă restante.
„Am încredere în instanță, că va face dreptate. Este un drept al nostru, dar care a creat discriminare între sindicaliști. Spun asta pentru că sindicaliștii angajați la Laboratorul de Sănătate Mentală și CPU nu au fost privați de aceste tichete, în cazul lor banii venind direct de la Minister și nu din bugetul spitalului. Toți suntem sindicaliști și trebuie să ne bucurăm de aceleași drepturi”, a declarat Cristi Puțeanu, vicepreședinte „Sanitas” Vaslui.

Liderul „Sanitas” a mai spus că tichetele se aloca de îndată ce va fi emisă hotărârea definitivă și vor beneficia de ele doar membrii de sindicat.

Dacă se va opta pentru contravaloarea în bani a tichetelor, sumele vor fi primite în cinci ani, de aceea ar fi de preferat să fie alocate tichete, eșalonat, lunar, în număr mai mic, până la achitarea integrală. Vom reveni cu amănunte în următoarele ediții ale ziarului. (Mihaela NICULESCU)

Sindicaliștii „Sanitas” de la Spitalul „Elena Beldiman” din Bârlad speră să-și recupereze tichetele pe care nu le-au primit în perioada aprilie – noiembrie 2014. Pentru anul în curs, conducerea spitalului a decis alocarea tichetelor, dar pentru cele restante nu a stabilit nimic. Aceasta așteaptă hotărârea definitivă a instanței, după recursul făcut. Deși sindicaliștii au câștigat în instanță, conducerea spitalului a făcut recurs la Curtea de Apel Iași. Cum răspunsul nu a venit, nu se știe nici măcar care este data primului termen, miercurea trecută, în Consiliul de Administrație, nu s-a luat nicio hotărâre în privința tichetelor de masă restante. „Am…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: