Home » Social » A găsit bani pe stradă și i-a predat la Poliție

A găsit bani pe stradă și i-a predat la Poliție

Un bărbat în vârstă de 69 ani, din municipiul Bârlad, a demonstrat că simțul civic n-a dispărut de tot și încă își mai găsește locul în rândul unor persoane. Acesta a găsit o sumă de bani pe stradă, însă nu și-a însușit-o, cum probabil ar face mulți, ci a dat fuga la Poliție s-o predea.
S-a prezentat, astfel, pe 1 februarie la sediul Poliției din Bârlad și a predat polițiștilor suma de bani pe care a găsit-o pe stradă, în zona unei piețe din localitate.
Persoana care a pierdut bani alaltăieri, 1 februarie, pe raza municipiului Bârlad este așteptată la sediul poliției pentru a ridica suma de bani (în condițiile în care cunoaște exact suma și zona în care a pierdut-o).
Poliția municipiului Bârlad a transmis mulțumiri bărbatului pentru gestul său și pentru simțul civic de care a dat dovadă, considerând că acesta merită din plin toate aprecierile, fiind un exemplu demn de urmat de către toți cetățenii. (R.N.)

Un bărbat în vârstă de 69 ani, din municipiul Bârlad, a demonstrat că simțul civic n-a dispărut de tot și încă își mai găsește locul în rândul unor persoane. Acesta a găsit o sumă de bani pe stradă, însă nu și-a însușit-o, cum probabil ar face mulți, ci a dat fuga la Poliție s-o predea. S-a prezentat, astfel, pe 1 februarie la sediul Poliției din Bârlad și a predat polițiștilor suma de bani pe care a găsit-o pe stradă, în zona unei piețe din localitate. Persoana care a pierdut bani alaltăieri, 1 februarie, pe raza municipiului Bârlad este așteptată la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: