Home » Justitie » Femeie din Republica Molova depistată cu ședere ilegală în Vaslui

Femeie din Republica Molova depistată cu ședere ilegală în Vaslui

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui au desfășurat, pe 30 ianuarie, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență.
Cu această ocazie, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 28 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetățean român, care, la expirarea dreptului ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României.
Având în vedere cele constatate, polițiștii au îndrumat persoana în cauză să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare reglementării dreptului de ședere în scop de reîntregire a familiei. Totodată, aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 600 lei. (R.N.)

Polițiștii Inspectoratului General pentru Imigrări – Biroul pentru Imigrări Vaslui au desfășurat, pe 30 ianuarie, o acțiune pe linia combaterii șederii ilegale a cetățenilor străini, pe raza de competență. Cu această ocazie, a fost depistată cu ședere ilegală o femeie, în vârstă de 28 ani, din Republica Moldova, membru de familie al unui cetățean român, care, la expirarea dreptului ședere, nu a întreprins niciun demers legal pentru prelungirea acestuia și nici nu a părăsit teritoriul României. Având în vedere cele constatate, polițiștii au îndrumat persoana în cauză să se prezinte la sediul Biroului pentru Imigrări Vaslui, cu documentele necesare reglementării…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Sunteti viteji!Ati gasit o moldoveanca care a stat mai mult in RO.Daca era un arab terorist si fabrica bombe..

%d blogeri au apreciat: