Home » Justitie » Hoți bârlădeni, prinși de jandarmi

Hoți bârlădeni, prinși de jandarmi

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Bârlad a fost sesizat, alaltăieri, să se deplaseze pe strada Primăverii, deoarece doi tineri încercau să sustragă capacele de la un autoturism.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că un cetățean a observat două persoane care au sustras capacele de la roțile unui autoturism. Pe una dintre persoane a imobilizat-o, iar cealaltă a fugit printre blocurile de locuințe. Jandarmii au reușit să prindă și cea de-a doua persoană când încerca să ascundă capacul de la autoturism într-un tufiș.
Bunurile au fost restituite părții vătămate, iar cei doi au fost conduși la sediul Poliției municipiului Bârlad. (R.N.)

Un echipaj de jandarmi din cadrul Detașamentului de Jandarmi Bârlad a fost sesizat, alaltăieri, să se deplaseze pe strada Primăverii, deoarece doi tineri încercau să sustragă capacele de la un autoturism. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că un cetățean a observat două persoane care au sustras capacele de la roțile unui autoturism. Pe una dintre persoane a imobilizat-o, iar cealaltă a fugit printre blocurile de locuințe. Jandarmii au reușit să prindă și cea de-a doua persoană când încerca să ascundă capacul de la autoturism într-un tufiș. Bunurile au fost restituite părții vătămate, iar cei doi au fost conduși la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: