Home » Social » Au apărut ghioceii, dar până la primăvară mai este

Au apărut ghioceii, dar până la primăvară mai este

Pe tarabele din Piața Traian au apărut, ieri, primii ghiocei. Precupețele de ocazie au epuizat destul de repede marfa, un buchețel vânzându-se cu 1 sau 1,5 lei, în funcție de numărul de fire și aranjament. Și vremea de ieri a dat senzația de început de primăvară, la amiază înregistrându-se în municipiul reședință 8 grade Celsius.
Cu toate acestea, primăvara e încă departe, iar iarna se pare că mai are multe de spus și nu se lasă așa ușor alungată. Meteorologii anunță o răcire a vremii începând de mâine, când maxima zilei va fi din nou negativă, iar de duminică se așteaptă ninsori în tot județul, în cantități însemnate. (Roxana NĂSTASĂ)

Pe tarabele din Piața Traian au apărut, ieri, primii ghiocei. Precupețele de ocazie au epuizat destul de repede marfa, un buchețel vânzându-se cu 1 sau 1,5 lei, în funcție de numărul de fire și aranjament. Și vremea de ieri a dat senzația de început de primăvară, la amiază înregistrându-se în municipiul reședință 8 grade Celsius. Cu toate acestea, primăvara e încă departe, iar iarna se pare că mai are multe de spus și nu se lasă așa ușor alungată. Meteorologii anunță o răcire a vremii începând de mâine, când maxima zilei va fi din nou negativă, iar de duminică se…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: