Home » Justitie » Cartușe de vânătoare luate “ca amintire”, descoperite la controlul de frontieră

Cartușe de vânătoare luate “ca amintire”, descoperite la controlul de frontieră

Echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit în autoturismul unui cetățean din Republica Moldova patru cartușe de vânătoare, pe care bărbatul nu le-a declarat la controlul de frontieră.
„În data de 4 februarie, la ora 0.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei cetățeanul din Republica Moldova Daniel G., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră au fost descoperite în cotiera autoturismului patru cartușe de vânătoare calibru 12 mm având capsa metalică nepercutată. Cu privire la cele constatate Daniel G. a declarat că a luat cartușele de vânătoare, «ca amintire de la un prieten», cu care a fost la vânatoare în Republica Moldova. Bărbatul a mai adăugat faptul că nu a știut că nu are voie să treacă frontiera cu cartușele în cauză, fără documente legale” a declarat comisar șef de poliție Nelu Zaharia, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Vaslui.
Polițiștii de frontieră i-au întocmit lui Daniel G. dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor si munitiilor. (R.N.)

Echipa comună formată din polițiști de frontieră și lucrători vamali a descoperit în autoturismul unui cetățean din Republica Moldova patru cartușe de vânătoare, pe care bărbatul nu le-a declarat la controlul de frontieră. „În data de 4 februarie, la ora 0.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Albița/ITPF Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităților necesare trecerii frontierei cetățeanul din Republica Moldova Daniel G., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Bulgaria. La controlul de frontieră au fost descoperite în cotiera autoturismului patru cartușe de vânătoare calibru 12 mm având capsa metalică nepercutată. Cu privire…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: