Home » Social » Incendiu la o locuință din Bârlad

Incendiu la o locuință din Bârlad

Ieri, la ora 13, pompierii vasluieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce s-a produs la o locuință de pe strada Bătărețului, din municipiul Bârlad.
La fața locului, s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, la momentul sosirii pompierilor incendiul manifestându-se cu flacără deschisă în interiorul unei încăperi alipită de locuiță, unde se afla centrala termică, cu risc de propagare la întreaga clădire. Flăcările au distrus un dulap, diverse textile și cinci metri liniari căpriori din lemn din acoperișul încăperii și au degradat centrala termică pe lemne, un boiler și un frigider. Intervenția prompă a pompierilor a limitat incendiul la nivelul încăperei respective, fără a afecta restul locuinței.
Cel mai probabil, împrejurarea determinantă care a condus la generarea incendiului a fost utilizarea lichidelor inflamabile pentru aprinderea focului. (R.N.)

Ieri, la ora 13, pompierii vasluieni au intervenit pentru stingerea unui incendiu ce s-a produs la o locuință de pe strada Bătărețului, din municipiul Bârlad. La fața locului, s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă și spumă, la momentul sosirii pompierilor incendiul manifestându-se cu flacără deschisă în interiorul unei încăperi alipită de locuiță, unde se afla centrala termică, cu risc de propagare la întreaga clădire. Flăcările au distrus un dulap, diverse textile și cinci metri liniari căpriori din lemn din acoperișul încăperii și au degradat centrala termică pe lemne, un boiler și un frigider. Intervenția prompă a pompierilor a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: