Home » Social » Vasluiul sub lupă – Lecție de șoferie: Cum să parchezi ca „jmecherii”

Vasluiul sub lupă – Lecție de șoferie: Cum să parchezi ca „jmecherii”

Pentru a parca ca șmecherii ai nevoie în primul rând de mașină, evident. De preferat e ca bolidul să aibă cât mai mulți cai putere și tobă sport, dacă din fabricație măcar găurită la service-ul de garaj al lui Nea Costel, de la scara vecină. Dacă vrei să fii și mai șmecher e obligatoriu ca bolidul să aibă volan pe dreapta și/sau să fie înmatriculat în Bulgaria.

Pasul 2: țintești o trecere de pietoni din centrul orașului, de preferință cea mai aglomerată și parchezi fix pe zebră. Nu înainte, nici după ea. Opțional, pui avariile.

Pasul 3: ieși din mașină și te depărtezi câțiva metri, urmărindu-i pe fraieșteni cum îți înconjoară bijuteria de mașină, cei mai mulți dintre din ei dând mărunțel din buze.

De reținut: dacă vezi mașina de la Rutieră, sari repede la volan și șterge-o, că-i rost de amendă. (R.N.)

 

Pentru a parca ca șmecherii ai nevoie în primul rând de mașină, evident. De preferat e ca bolidul să aibă cât mai mulți cai putere și tobă sport, dacă din fabricație măcar găurită la service-ul de garaj al lui Nea Costel, de la scara vecină. Dacă vrei să fii și mai șmecher e obligatoriu ca bolidul să aibă volan pe dreapta și/sau să fie înmatriculat în Bulgaria. Pasul 2: țintești o trecere de pietoni din centrul orașului, de preferință cea mai aglomerată și parchezi fix pe zebră. Nu înainte, nici după ea. Opțional, pui avariile. Pasul 3: ieși din mașină…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: