Home » Sport » Cupa „Bârlad” la tenis de câmp

Cupa „Bârlad” la tenis de câmp

La sfârșitul acestei săptămâni, copii cu vârste până în zece ani, iubitori și practicanți ai tenisului de câmp, pot participa la o nouă competiție în cadrul Cupei „Bârladul” la tenis de câmp. Meciurile se vor juca pe teren acoperit, în sala de sport a Școlii gimnaziale George Tutoveanu” și în sala Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” . Cei mai buni vor primi medalii și cupe, dar nimeni nu va pleca acasă fără o diplomă de participare și un pachet cu dulciuri, oferite de Primăria Bârlad.
Sâmbătă, 7 februarie și duminică, 8 februarie, începând cu ora 9, Primăria Bârlad în colaborare cu Media Production Group (MPG) îi așteaptă pe micii tenismeni la o competiție care va fi structurată pe trei categorii, categoria „Roșu” pentru copii cu vârste între cinci și opt ani, categoria „Portocaliu” destinată copiilor de până la 9 ani și categoria „Verde” pentru copii cu vârste până-n 10 ani. Reprezentanții categoriei „Verde” vor juca meciurile în sala de sport de la Colegiul Tehnic „Al. I. Cuza”, iar ceilalți în sala Școlii Gimnaziale „George Tutoveanu”. Dacă timpul va permite, toate cele trei categorii vor juca într-o singură zi, premierea făcându-se imediat după meciuri. Primii vor juca roșii, apoi verzii, iar portocaliii vor juca la urmă.
„Înscrierile au avut loc până pe 5 februarie, și pot să vă spun că au acceptat să participe 20 de concurenți. Bârladul este o zona în care sportul este încurajat iar tenisul de câmp privilegiat. Baza sportivă din Grădina publică este potrivită practicării acestui sport, dispunând de patru terenuri de zgură și trei de bitum”, a declarat Adrian Trandafir, co-organizator al competiției. Cupa „Bârladul” la tenis de câmp face parte din Calendarul Competițiilor Naționale Tenis 10, inițiate de MPG – o asociație care încurajează sportul, in general, și tenisul în mod special. Municipalitatea și-a propus ca, anual, să organizeze șase competiții pentru copii și tot atâtea pentru juniori si seniori. (Mihaela NICULESCU)

La sfârșitul acestei săptămâni, copii cu vârste până în zece ani, iubitori și practicanți ai tenisului de câmp, pot participa la o nouă competiție în cadrul Cupei „Bârladul” la tenis de câmp. Meciurile se vor juca pe teren acoperit, în sala de sport a Școlii gimnaziale George Tutoveanu” și în sala Colegiului Tehnic „Al. I. Cuza” . Cei mai buni vor primi medalii și cupe, dar nimeni nu va pleca acasă fără o diplomă de participare și un pachet cu dulciuri, oferite de Primăria Bârlad. Sâmbătă, 7 februarie și duminică, 8 februarie, începând cu ora 9, Primăria Bârlad în colaborare…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: