Home » National » DOSARUL DE PROXENETISM: Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Ramona Popescu au fost reținute

DOSARUL DE PROXENETISM: Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Ramona Popescu au fost reținute

Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Ramona Popescu se numără printre cele șase femei reținute în dosarul de proxenetism în care polițiștii și procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care și mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare.

Alături de ele au mai fost reținute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin și Diana Nicoraș. Cele șase tinere sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă. Ele vor fi prezentate vineri la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă.

Polițiștii au audiat joi, la Secția 19, 33 de persoane, printre care Simona Trașcă, Daniela Crudu și sora acesteia, Ana Maria, Mădălina Pamfile, Diana Gureșoaie și Rellys Tonu, pentru destructurarea unei rețele de proxenetism.

Din grupare ar fi făcut parte opt femei, toate prostituate de lux, care ar fi intermediat întreținerea de relații sexuale contra cost pentru alte 25 de tinere, „sumele câștigate fiind în jur de 1.500 – 2.000 de euro pentru fiecare raport sexual înlesnit”.

Conform anchetatorilor, proxenetele racolau clienți din cluburile de lux și întrețuneau cu aceștia relații sexuale contra unor sume care variau, de obicei, între 5.000 și 6.000 de lei. Cu această ocazie, ele spuneau clienților că le pot aranja partide de sex contra cost și cu alte femei, printre care și unele starlete TV.

Sursa: mediafax.ro

Diana Gureșoaie, Lavinia Despina și Ramona Popescu se numără printre cele șase femei reținute în dosarul de proxenetism în care polițiștii și procurorii Parchetului Sectorului 5 au ridicat, joi, 33 de persoane, între care și mai multe asistente TV, potrivit unor surse din judiciare. Alături de ele au mai fost reținute Mirela Dumitru, Georgiana Constantin și Diana Nicoraș. Cele șase tinere sunt cunoscute ca vedete TV, fotomodele sau manechine pentru unele case de modă. Ele vor fi prezentate vineri la Judecătoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventivă. Polițiștii au audiat joi, la Secția 19, 33 de persoane, printre care…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile