Home » Justitie » Șoferi fără permis, dar cu dosare penale

Șoferi fără permis, dar cu dosare penale

Polițiștii rutieri au depistat două persoane care au condus autovehicule pe drumurile publice, deși nu aveau acest drept. Pe numele acestora, polițiștii au întocmit dosare penale în conformitate cu prevederile Codului Penal privind infracțiunile contra siguranței circulației pe drumurile publice.
Gheorghiță P., în vârstă de 40 ani, domiciliat în municipiul Piatra Neamț, a fost depistat de polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești în timp ce conducea un autovehicul pe strada Mihail Kogălniceanu, deși nu deși nu îndeplinea condițiile legale. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de art. 335 din Codul Penal.
Polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pe D.E. 581, un autovehicul condus de Pavel D., în vârstă de 25 ani, domiciliat în municipiul București. La verificarea documentelor, polițiștii au constatat faptul că tânărul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice din luna ianuarie 2015, pentru o abatere comisă pe raza județului Suceava. Pe numele lui Pavel D. a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile art. 335 din Codul Penal. (R.N.)

Polițiștii rutieri au depistat două persoane care au condus autovehicule pe drumurile publice, deși nu aveau acest drept. Pe numele acestora, polițiștii au întocmit dosare penale în conformitate cu prevederile Codului Penal privind infracțiunile contra siguranței circulației pe drumurile publice. Gheorghiță P., în vârstă de 40 ani, domiciliat în municipiul Piatra Neamț, a fost depistat de polițiști din cadrul Poliției orașului Negrești în timp ce conducea un autovehicul pe strada Mihail Kogălniceanu, deși nu deși nu îndeplinea condițiile legale. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: