Home » Social » Vasluiul sub lupă – Închideți n-are cratimă!

Vasluiul sub lupă – Închideți n-are cratimă!

de Roxana NĂSTASĂ

Un cântăreț neaoș le-a explicat tuturor românilor că, în limba noastră, dulce și frumoasă, sunt cuvinte care se scriu cu cratimă. Lucrarea artistică a acestuia a devenit virală, iar agramații au fost imediat taxați – pour le connaisseurs – cu versul din refren care face referire la cea mai dragă ființă de sex feminin. Criticile se pare că au fost bine primite. Poate prea bine de către unii, care au ajuns să folosească în exces cratima. Adică mai bine în plus, decât deloc. Bunăoară, un vasluian din zona „Alecsandri”, deranjat că vecinii tot lasă ușa de la intrarea în scara blocului deschisă și-l trage curentul, s-a gândit să scrie rugămintea din imagine. Poate că artistul cu cratima ar trebui să se gândească la un nou hit, în care să explice că, în cazul unui îndemn colectiv, închideți n-are cratimă. Pe bune că n-are!

de Roxana NĂSTASĂ Un cântăreț neaoș le-a explicat tuturor românilor că, în limba noastră, dulce și frumoasă, sunt cuvinte care se scriu cu cratimă. Lucrarea artistică a acestuia a devenit virală, iar agramații au fost imediat taxați - pour le connaisseurs - cu versul din refren care face referire la cea mai dragă ființă de sex feminin. Criticile se pare că au fost bine primite. Poate prea bine de către unii, care au ajuns să folosească în exces cratima. Adică mai bine în plus, decât deloc. Bunăoară, un vasluian din zona „Alecsandri”, deranjat că vecinii tot lasă ușa de la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Andrei Cislariu

    What if … „Inchide-ti cainele in odaie si lasa-l acolo.”. (so, titlul se refera doar la forma persoanei a 2-a, plural). Deci nu cred ca merita facuta o piesa, acesta fiind un caz izolat. Am I right?

%d blogeri au apreciat: