Home » Business » Dezvaluiri fascinante despre clientii cu banii ascunsi in Elvetia

Dezvaluiri fascinante despre clientii cu banii ascunsi in Elvetia

Site-ul Consorțiului Internațional pentru Investigații Jurnalistice a publicat o serie de extrase și comentarii făcute de bancherii HSBC despre clienții lor. Unele detalii despre cei care ascundeau banii în conturile elvețiene sunt de-a dreptul savuroase.

Comentariile făcute de bancheri trădează modul în care clienții respectivi interacționau cu banca. Cele mai multe dintre ele arată un singur lucru: faptul că cei care își ascundeau banii în conturile elvețiene aveau o teamă comună și o frică aproape patologică de inspectorii fiscali. Pentru alții, problemele apar când e vorba despre femeile din viața lor. În orice caz, este mai mult decât evident că banii mulți, mai ales cei ascunși în bănci, nu sunt lipsiți de probleme și temeri.

Redăm mai jos câteva dintre aceste comentarii, citate de site-ul icij.org

„Este total interzis să-l sunăm pe client în Belgia. Întotdeaua, el este cel care sună. A dat telefon astăzi. S-a prezentat sub numele unui fotbalist (Zidane, Cruyff …). Vrea să știe care este prețul caviarului”, ceea ce înseamnă valoarea totală a activelor.

„Are dezacorduri mari cu soția lui și este posibil să divorțeze. Soția lui nu are absolut nicio idee despre ce să facă cu contul”.

„Ne-a împărtășit îngrijorările privind formalitățile viitoare privind divorțul. (Fosta) lui soție îl hărțuiește. L-a denunțat la inspectorii fiscali”.

„Client dificil. Va călători la Moscova și Kiev și va petrece acolo două luni să producă un film despre fetele din Rusia care vor să emigreze”.

„Ne-a menționat că este foarte îngrijorat în ceea ce privește confidențialitatea ți securitatea. Soția i-a fost răpită imediat după căsătorie și a fost găsită de poliție. Fratele, de asemenea, a fost răpit.”

„I-am explicat încă o dată că nu suntem inspectori fiscali și că nu este vina mea că el era de naționalitate canadian. I-am spus că nu puteam să fac minuni. Nu mai sunt dispus să tot fac eforturi pentru o astfel de persoană. Problemele sunt doar din cauza lui și doar rezultatul nesiguranței”.

Sursa: money.ro

Site-ul Consorțiului Internațional pentru Investigații Jurnalistice a publicat o serie de extrase și comentarii făcute de bancherii HSBC despre clienții lor. Unele detalii despre cei care ascundeau banii în conturile elvețiene sunt de-a dreptul savuroase. Comentariile făcute de bancheri trădează modul în care clienții respectivi interacționau cu banca. Cele mai multe dintre ele arată un singur lucru: faptul că cei care își ascundeau banii în conturile elvețiene aveau o teamă comună și o frică aproape patologică de inspectorii fiscali. Pentru alții, problemele apar când e vorba despre femeile din viața lor. În orice caz, este mai mult decât evident că…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: