Home » Social » A venit prima serie de bilete de tratament pentru pensionarii vasluieni!

A venit prima serie de bilete de tratament pentru pensionarii vasluieni!

de Roxana NĂSTASĂ

Județului Vaslui i-a fost repartizată prima serie de bilete de tratament a acestui an. Conform reprezentanților Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, s-au alocat pentru prima serie, de pe 16 februarie, 50 de bilete, dintre care șapte gratuite.

„Avem 50 de bilete repartizate pentru prima serie, de pe 16 februarie, din care șapte sunt gratuite. Bilete sunt pentru stațiunile Covasna, Nicolina, Olănești și Pucioasa” a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui.

Așadar, pensionarii vasluieni care doresc să beneficieze de tratament balear se pot înscrie la sediul instituției, ierarhizarea cererilor de bilete fiind dată de ordinea descrescătoare a punctajelor aferente fiecărei cereri. Cei care nu beneficiază acum, pot încerca la următoarea serie, ce va fi pe 4 martie.

De aceste bilet pot beneficia pensionarii înregistrați la CJP Vaslui, pensionarii de invaliditate, asigurații sistemului public de pensii, veteranii de război, persoanele cu handicap și asiguratii care lucrează în condiții speciale. Pe lângă aceștia, pot beneficia de un bilet de tratament și însoțitorii persoanelor cu handicap, copiii minori beneficiari ai pensiei de urmaș și personalul didactic din învățământ.

Durata sejurului pentru un bilet este de 16 zile și cea a tratamentului balnear de 12 zile.

de Roxana NĂSTASĂ Județului Vaslui i-a fost repartizată prima serie de bilete de tratament a acestui an. Conform reprezentanților Casei Județene de Pensii (CJP) Vaslui, s-au alocat pentru prima serie, de pe 16 februarie, 50 de bilete, dintre care șapte gratuite. „Avem 50 de bilete repartizate pentru prima serie, de pe 16 februarie, din care șapte sunt gratuite. Bilete sunt pentru stațiunile Covasna, Nicolina, Olănești și Pucioasa” a declarat Isabel Bogdan, directorul CJP Vaslui. Așadar, pensionarii vasluieni care doresc să beneficieze de tratament balear se pot înscrie la sediul instituției, ierarhizarea cererilor de bilete fiind dată de ordinea descrescătoare a…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: