Home » Social » Bârladul sub lupă – Atenție, cade tencuiala!

Bârladul sub lupă – Atenție, cade tencuiala!

de Roxana NĂSTASĂ

Pe bârlădeni îi paște pericolul la orice pas, chiar și pe trotuarele orașului. Miercuri, mai mulți trecători au tras o sperietură zdravănă, după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe un bloc de locuințe de pe strada Dreptății și s-a prăbușit pe trotuar. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă un autoturism a fost avariat ușor.
„La ora 10.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență -112, că pe strada Dreptății nr. 10, din municipiul Bârlad, s-a desprins o bucată de tencuială din zona etajelor superioare a blocului D1-8, avariind ușor un autoturism. Deoarece exista riscul prăbușirii și a altor bucăți de tencuială, la fața locului s-au deplasat două autospeciale din cadrul Detașamentului de Pompieri Bârlad. Militarii au acționat cu ajutorul autospecialei de intervenție și salvare de la înălțime, pentru degajarea elementelor de construcție ce prezentau risc de prăbușire. Cel mai probabil bucata de tencuială s-a desprins ca urmare a topirii zăpezii și ploilor care au măcinat tencuiala blocului”, a declarat Petru Iftene, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui.

de Roxana NĂSTASĂ Pe bârlădeni îi paște pericolul la orice pas, chiar și pe trotuarele orașului. Miercuri, mai mulți trecători au tras o sperietură zdravănă, după ce o bucată de tencuială s-a desprins de pe un bloc de locuințe de pe strada Dreptății și s-a prăbușit pe trotuar. Din fericire, nu s-au înregistrat victime, însă un autoturism a fost avariat ușor. „La ora 10.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Podul Înalt” al județului Vaslui a fost sesizat prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență -112, că pe strada Dreptății nr. 10, din municipiul Bârlad, s-a desprins o bucată de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: