Home » Justitie » Vasluian reținut pentru furturi în Germania

Vasluian reținut pentru furturi în Germania

 de Roxana NĂSTASĂ

Un bărbat din Ivești, în vârstă de 31 de ani, a fost identificat pe raza localității de  domiciliu de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui – Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu cei din cadrul Postului de Poliție Ivești, după ce, pe numele acestuia, autoritățile din Germania au emis, în luna ianuarie, mandat european de arestare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt agravat, în grup organizat. Furturile de bunuri electronice din societăți comerciale, în care făptuitorii intrau prin efracție, au fost comise în luna august a anului 2014, pe teritoriul Germaniei.

Bărbatul a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Iași, respectiv Curtea de Apel Iași, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile. În acest interval de timp urmează să fie întreprinse demersurile legale formalităților de extrădare către Germania, pentru clarificarea situației sale.

 de Roxana NĂSTASĂ Un bărbat din Ivești, în vârstă de 31 de ani, a fost identificat pe raza localității de  domiciliu de către polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Vaslui - Compartimentul Urmăriri, în colaborare cu cei din cadrul Postului de Poliție Ivești, după ce, pe numele acestuia, autoritățile din Germania au emis, în luna ianuarie, mandat european de arestare pentru săvârșirea mai multor infracțiuni de furt agravat, în grup organizat. Furturile de bunuri electronice din societăți comerciale, în care făptuitorii intrau prin efracție, au fost comise în luna august a anului 2014, pe teritoriul Germaniei. Bărbatul a fost prezentat la…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: