Home » Social » Iarăși se oprește apa la Bârlad

Iarăși se oprește apa la Bârlad

Întreruperea furnizării apei potabile la Bârlad are loc în cascadă. După ce locuitorii cartierelor Podeni și Munteni au stat ieri fără apă la robinete timp de trei ore, astăzi este rândul altor câteva mii de bârlădeni să-și organizeze treburile casnice în așa fel încât să nu fie nevoiți să deschidă robinetele.
Aquavas Bârlad a anunțat că va întrerupe furnizarea apei timp de alte trei ore, tot între 10 și 13, în patru cartiere ale orașului: Deal I, Deal II, Bariera Puiești și Complex Școlar.
Firma furnizoare de servicii de apă și canalizare are programate în acest interval de timp intervenții la rețeaua de distribuție a apei potabile.

Întreruperea furnizării apei potabile la Bârlad are loc în cascadă. După ce locuitorii cartierelor Podeni și Munteni au stat ieri fără apă la robinete timp de trei ore, astăzi este rândul altor câteva mii de bârlădeni să-și organizeze treburile casnice în așa fel încât să nu fie nevoiți să deschidă robinetele. Aquavas Bârlad a anunțat că va întrerupe furnizarea apei timp de alte trei ore, tot între 10 și 13, în patru cartiere ale orașului: Deal I, Deal II, Bariera Puiești și Complex Școlar. Firma furnizoare de servicii de apă și canalizare are programate în acest interval de timp intervenții…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: