Home » Social » Pensionarii dau năvală la odihnă!

Pensionarii dau năvală la odihnă!

de Roxana NĂSTASĂ

A venit a doua serie de bilete de tratament balnear de anul acesta. După ce prima serie s-a epuizat ca pâinea caldă, cerându-se suplimentări, au venit și biletele din seria a doua. Pensionarii vasluieni n-au așteptat prea mult și-au dau buzna să depună cereri în speranța că vor beneficia de un sejur de 16 zile într-una din stațiunile disponibile.

„Pentru seria a doua, cu plecare pe 4 martie, s-au alocat 54 de bilete de tratament balnear, dintre care șase gratuite. Cu siguranță vor fi suplimentări, la fel ca în prima serie, întrucât numărul de solicitări este de 139” a declarat Isabel Bogdan, directorul Casei Județene de Pensii Vaslui.

Stațiunile în care pensionarii vasluieni pot pleca la tratament sunt Covasna, Olănești, Nicolina și Pucioasa. Chiar dacă Nicolina e la o distanță nu tocmai mare față de Vaslui, cele mai multe persoane care au beneficiat de bilete din prima serie din acest an, au mers în această stațiune din Iași.

„Din 50 de bilete de tratament câte s-au alocat pentru prima serie, peste 30 de pensionari au mers la Nicolina. Chiar dacă e aproape, lumea optează pentru această stațiune, mai ales iarna” a mai spus Isabel Bogdan.

de Roxana NĂSTASĂ A venit a doua serie de bilete de tratament balnear de anul acesta. După ce prima serie s-a epuizat ca pâinea caldă, cerându-se suplimentări, au venit și biletele din seria a doua. Pensionarii vasluieni n-au așteptat prea mult și-au dau buzna să depună cereri în speranța că vor beneficia de un sejur de 16 zile într-una din stațiunile disponibile. „Pentru seria a doua, cu plecare pe 4 martie, s-au alocat 54 de bilete de tratament balnear, dintre care șase gratuite. Cu siguranță vor fi suplimentări, la fel ca în prima serie, întrucât numărul de solicitări este de…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: