Home » Social » Zeci de vasluieni, în audiență la primarul Pavăl
Vasile Paval

Zeci de vasluieni, în audiență la primarul Pavăl

de Roxana NĂSTASĂ

Sute de vasluieni merg an de an la Primărie în audiență să-și spună doleanțele. Obținerea unui loc de muncă, a unui ajutor de urgență, a unei mese la cantina de ajutor social, a unei locuințe sau loc de casă, înființarea unei stații de autobuz, acordarea de venit minim garantat, curățenia la subsolul blocului sau concesionarea unor suprafețe de teren sunt câteva din problemele ridicate de vasluienii care au mers în audiență la Primăria Municipiului Valsui.

Față de 2013, în 2014 se constată o creștere cu patru procente a numărului de audiențe ținute.
În prima lună a anului 2015, la Primăria Vaslui s-au prezentat în audiență un număr de 43 de persoane cu diverse probleme.

Persoanele care doresc să se înscrie în audiență o pot face în fiecare zi de luni și marți între orele 10.30 și 12.30 la telefon 0235/31.09.99 (înt.172/159) sau direct la sediul Primăriei Vaslui din strada Spiru Haret nr. 2.

de Roxana NĂSTASĂ Sute de vasluieni merg an de an la Primărie în audiență să-și spună doleanțele. Obținerea unui loc de muncă, a unui ajutor de urgență, a unei mese la cantina de ajutor social, a unei locuințe sau loc de casă, înființarea unei stații de autobuz, acordarea de venit minim garantat, curățenia la subsolul blocului sau concesionarea unor suprafețe de teren sunt câteva din problemele ridicate de vasluienii care au mers în audiență la Primăria Municipiului Valsui. Față de 2013, în 2014 se constată o creștere cu patru procente a numărului de audiențe ținute. În prima lună a anului…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

One comment

  1. Uite asa se pierde vremea cu astfel de audiente, in loc sa fie omu` pe teren si sa faca ceva pentru acest oras si lumea, mai ales pensionarii voteaza continuu psd, votati fratilor, votati ca o sa ajungem mai rau decat Ucraina!

%d blogeri au apreciat: