Home » Invatamant » Este timpul ofertelor școlare

Este timpul ofertelor școlare

de Mihaela NICULESCU

Conducerea Școlii generale „Principesa Elena Bibescu” (Școala nr. 5) Bârlad va organiza mâine „Ziua porților deschise”, prilej cu care va fi prezentată oferta educațională a școlii. Ionel Dumitrașc, directorul instituției, spune că școala are o ofertă generoasă și din punct de vedere al confortului dat de suprafețele mari, luminoase ale sălilor de clasă.
„Deși, inițial, am optat pentru o singură clasă pregătitoare, nu excludem posibilitatea de a avea două astfel de clase. Observăm că părinții se interesează în număr tot mai mare de școala noastră”, a declarat Ionel Dumitrașc.
Conducerea școlii spune că, pe lângă corpul profesoral calificat, părinții copiilor de clasă pregătitoare sunt sau ar trebui să fie atrași de sălile de clasă înalte, spațioase, luminoase, de o clădire renovată în totalitate, de o sală de sport optimă, cum numai două unități școlare mai au în oraș.
„Pe lângă Școala «George Tutoveanu», noi suntem a doua școală gimnazială din Bârlad care avem o sală de sport optimă, de peste 250 mp, în condițiile în care în 98% din școli, orele de sport se desfășoară în spații comparabile cu o simplă clasă. Am amenajat sala de sport cu vestiare și am făcut lucrări de investiții pentru ca elevii să poată juca baschet, volei și fotbal”, a mai precizat directorul Școlii nr.5.
Școala dispune și de cabinet de informatică și, în curând, vor fi organizate trei cercuri – unul de limbi moderne, unul de informatică și altul de șah. De asemenea, în școală se află și unul din cele trei centre de evaluare psihosomatică din oraș.
Și celelalte școli din oraș și-au lansat sau urmează să-și lanseze oferta educațională, în vederea înscrierii în clasa pregătitoare. Până pe 20 martie, va trebui ca fiecare școală să pună în aplicare regulamentul de ordine interioară. El va trebui discutat în prealabil până pe 15 martie, în ședința Consiliului Profesoral și avizat în consiliul de administrație al fiecărei unități școlare.

de Mihaela NICULESCU Conducerea Școlii generale „Principesa Elena Bibescu” (Școala nr. 5) Bârlad va organiza mâine „Ziua porților deschise”, prilej cu care va fi prezentată oferta educațională a școlii. Ionel Dumitrașc, directorul instituției, spune că școala are o ofertă generoasă și din punct de vedere al confortului dat de suprafețele mari, luminoase ale sălilor de clasă. „Deși, inițial, am optat pentru o singură clasă pregătitoare, nu excludem posibilitatea de a avea două astfel de clase. Observăm că părinții se interesează în număr tot mai mare de școala noastră”, a declarat Ionel Dumitrașc. Conducerea școlii spune că, pe lângă corpul profesoral…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: