Home » Social » Teodora Panainte – „Zi-i așa, ca la Vaslui”, un nou clip marca CB Media

Teodora Panainte – „Zi-i așa, ca la Vaslui”, un nou clip marca CB Media

de Alex SAVA

Astăzi încep filmările la cel de-al doilea videoclip al interpretei de muzică populară Teodora Panainte, din Vaslui. Producția se va turna în Viking Pub, iar cei care vor să o susțină pe cântăreață sau au doar curiozitatea de a o vedea în exercițiu sunt așteptați în locația menționată începând cu ora 10. Filmările vor fi realizate de Casa de producție CB Media, cu care Teodora mai are o colaborare, producția video fiind difuzată deja pe posturile TV de profil. La numai 18 ani, artista s-a făcut deja remarcată în mediul muzical popular.

 Astăzi, la ora 10, vor începe fimările celui de-al doilea videoclip al Teodorei Panainte. Piesa aleasă pentru noua producție video este „Zi-i așa, ca la Vaslui”, compoziție a maestrului Cristian Năstase, pe versurile Oltiței Todircă.

Primul clip al Teodorei, „Măi bădiță, floare rară” (piesă ce poartă semnătura aceluiași Cristian Năstasă) a fost realizat de Casa de producție CB Media și este difuzat pe principalele posturi TV de profil. Și de cea de-a doua producție video se vor ocupa tot băieții de la CB Media.

„Dacă primul clip a avut la bază o poveste de dragoste, de data aceasta vom avea o altă abordare. Va fi un clip de imagine. La filmări vor participa și dansatorii din Ansamblul «Moștenitorii Bălteniului», precum și instrumentiștii formației «Expans»”, a declarat Claudiu Bulete, managerul Casei de Producție CB Media.

Din echipa care va lucra la acest clip mai fac parte regizorul Ionuț Manolache și regizorii de montaj Marian Tănasă și Mirela Bulete. Ei au realizat până acum peste 50 de videoclipuri, dintre care trei pentru Mihai Trăistariu.

Teodora pregătește un album solo

La numai 18 ani, Teodora Panainte a debutat deja în muzica „mare”, colaborând cu nume sonore din domeniu. Pe lângă proiectele pe care le are în derulare cu maestrul Cristian Năstase, ea cântă alături de Rapsodia Vasluiului și este convinsă că își va putea face o carieră în muzică.

„Muzică populară cânt de mică. Tot timpul mi-am dorit să când muzică populară, pentru că mi se pare mai apropiată de valorile tradiționale românești decât muzica ușoară. Pentru anul acesta, mi-am propus să scot și un album solo, care va conține 11 piese”, a spus Teodora.

Ea este elevă în an terminal la Liceul „Mihail Kogălniceanu” Vaslui și se pregătește pentru a deveni profesoară de Limba română.

„Eu vreau să activez în domeniul muzical, dar întotdeauna trebuie să existe și a doua opțiune. M-am orientat spre predarea Limbii române tot ca spre un mod de conservare și promovare a valorilor tradiționale”, a mai spus artista.

Filmările vor avea loc în Viking Pub, iar cei care sunt curioși cum se toarnă un videoclip sau vor să o susțină pe Teodora, sunt așteptați în locația menționată.

de Alex SAVA Astăzi încep filmările la cel de-al doilea videoclip al interpretei de muzică populară Teodora Panainte, din Vaslui. Producția se va turna în Viking Pub, iar cei care vor să o susțină pe cântăreață sau au doar curiozitatea de a o vedea în exercițiu sunt așteptați în locația menționată începând cu ora 10. Filmările vor fi realizate de Casa de producție CB Media, cu care Teodora mai are o colaborare, producția video fiind difuzată deja pe posturile TV de profil. La numai 18 ani, artista s-a făcut deja remarcată în mediul muzical popular.  Astăzi, la ora 10, vor…

Review Overview

User Rating: Be the first one !

About Mihai Vasile

%d blogeri au apreciat: