Home / Social / Accident grav la Huși. Copil de 13 ani transportat la spital

Accident grav la Huși. Copil de 13 ani transportat la spital

de Roxana NĂSTASĂ

Un copil, în vârstă de 13 ani a fost grav rănit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier, în municpiul Huși.
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ștraub, un autoturism care circula pe strada Calea Basarabiei, din Zona industrială a municipiului Huși, către centru, a pătruns pe sensul opus, apoi a lovit un pieton care circula pe trotuar și a ajuns în curtea unei locuințe distrugând gardul și o anexă gospodărească.
„Victima este un copil de 13 ani, din municipiul Huși, care a fost transportat la spital cu multiple fracturi, el fiind ulterior trimis la o unitate medicală din județul Iași. Conducătorul auto a părăsit locul faptei, motiv pentru care polițiștii Biroului Rutier efectuează cercetări pentru identificarea acestuia” a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Mihaela Ștraub.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

de Roxana NĂSTASĂ Un copil, în vârstă de 13 ani a fost grav rănit, duminică după-amiază, în urma unui accident rutier, în municpiul Huși. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Vaslui, Mihaela Ștraub, un autoturism care circula pe strada Calea Basarabiei, din Zona industrială a municipiului Huși, către centru, a pătruns pe sensul opus, apoi a lovit un pieton care circula pe trotuar și a ajuns în curtea unei locuințe distrugând gardul și o anexă gospodărească. „Victima este un copil de 13 ani, din municipiul Huși, care a fost transportat la spital cu multiple fracturi,…

Review Overview

About Mihai Vasile

x

Check Also

Vacanțe în extrasezon, reduse cu până la 70%, pentru vasluienii care aleg “Litoralul pentru toți”

Cei care nu au ajuns ...

Cartierul Complex Școlar rămâne fără apă potabilă

Astăzi, în cartierul bârlădean Complex ...

Bătrân din Vaslui, lovit de un autoturism pe trecerea de pietoni din zona Școlii nr. 9

Un barbat in varsta de ...

%d blogeri au apreciat: