Home / Social / Cu ochii pe chilipiruri – Avantajele rezervărilor timpurii a locurilor de vacanță

Cu ochii pe chilipiruri – Avantajele rezervărilor timpurii a locurilor de vacanță

de Mihaela NICULESCU

Deși cele mai mari reduceri au fost valabile în decembrie și ianuarie, turiștii mai au la dispoziție și luna aceasta posibilitatea de a-și procura din agenții sejururi la prețuri reduse cu 25-30%. Un interes ușor crescut față de anul trecut îl manifestă bârlădenii pentru ofertele sociale.

Este sfârșit de iarnă, dar turiștii cu experiență își rezervă de pe acum locuri pentru vacanța de vară. Pentru a beneficia de reduceri substanțiale, turiștii și-au procurat încă din decembrie bilete, când prețurile pentru vacanța de vară erau cu 40% mai mici. Și în ianuarie reducerile au fost destul de mari, de până la 35%. În februarie, acestea sunt mai mici, ajungând până la 25% – 30%.
„Bârlădenii cunosc oportunitățile oferite în perioada decembrie – februarie, așa că cei interesați își iau din agenții bilete pentru stațiunile de pe litoralul românesc sau pentru cele din străinătate. Nu putem spune că este o avalanșă de turiști interesați, dar reprezintă un procent rezonabil din totalul turiștilor”, a declarat administratorul unei agenții de turism din Bârlad.
Operatorul de turism bârlădean a mai precizat că, față de anul trecut, se observă o creștere a numărului persoanelor care vor să beneficieze de cele trei oferte sociale, prin intermediul cărora pot merge în stațiuni la tratament, cu tarife foarte mici.
Până pe 31 mai, și în unele cazuri pe tot parcursul anului, se derulează programele „O săptămână de refacere”, „Hai la băi” și „Decada balneară”.
„O săptămână de refacere” este un pachet turistic convenabil, care cuprinde șase nopți de cazare și mic dejun, la 330 lei/persoană sau cu pensiune completă , la 470 lei/persoană.
O a doua ofertă avantajoasă este cea cunoscută sub numele „Hai la băi”, care cuprinde șase nopți de cazare, pensiune completă și tratament la 625 lei/persoană.
„Decada balneară” este oferta în cadrul căreia vă puteți relaxa dar și trata anumite afecțiuni. Acest program turistic înseamnă nouă nopți de cazare cu pensiune completă și ședințe de tratament, la prețul de 710 lei/persoană, la hotel de 2 stele și 830 lei/persoană la hotel de 3 stele.
Reprezentanții agențiilor de turism din Bârlad le reamintesc turiștilor că, zilnic, se fac 12 curse dus – întors către și dinspre aeroportul Otopeni. Sunt multe persoane care trebuie să ajungă la aeroport și de aceea, la Bârlad există două firme care asigură transportul cu mijloace moderne a celor care trebuie să ajungă la aeroport sau să vină de la aeroport. Biletele se procură tot de la agențiile de turism.

de Mihaela NICULESCU Deși cele mai mari reduceri au fost valabile în decembrie și ianuarie, turiștii mai au la dispoziție și luna aceasta posibilitatea de a-și procura din agenții sejururi la prețuri reduse cu 25-30%. Un interes ușor crescut față de anul trecut îl manifestă bârlădenii pentru ofertele sociale. Este sfârșit de iarnă, dar turiștii cu experiență își rezervă de pe acum locuri pentru vacanța de vară. Pentru a beneficia de reduceri substanțiale, turiștii și-au procurat încă din decembrie bilete, când prețurile pentru vacanța de vară erau cu 40% mai mici. Și în ianuarie reducerile au fost destul de mari,…

Review Overview

About Simona Vasile

x

Check Also

Primarul Boroș promite bârlădenilor un ambulatoriu extins și dotat corespunzător. Despre un nou corp de spital, niciun cuvânt, deși promitea acest lucru în urmă cu câteva luni

Spitalul din Bârlad va avea peste trei ani un ...

Se lucrează de zor la Oltenești. Autoritățile locale vor și gaze pentru locuitori.

Autoritățile locale din Oltenești continuă investițiile în infrastructură și ...

Angajatorii vasluieni și Inspecția Muncii au făcut pace la Comisia de Dialog Social

Ieri, în cadrul Comisiei de Dialog Social de la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: